Gary Kramer Guitars
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Gary Kramer Guitars
Mixer daj odjebi, ako postovi nisu po pravilniku reportuj ih i to je to, nemoj da smaras u 5 tema o dersuu
Plastik fantastik. Ovo nije Bugi, def?Dersu Uzala wrote:
clean je bulja
Ali bas, zvuci mi ko jeftini GRG Ibanezi...
Ma sranje od gitare.
Koji će ti klin na tim sportskim đitrama?Duane wrote:clean je bulja
sto gornji krak izgleda ko dildo napravljen za gej jednoroga sto svrsava dugine boje? 

Da bi ti gitara stajla mirno dok sviras.
Bulja je ono u sta je ovaj ubo gitaru. Sve plastika do plastike.
Ako hocete da cujete dobar ton ovog insturmenta poslusajte Dusanove snimke. Ja sam imao srece da Dusana uvatim jedan dan u studiju i da malo pipnem njegovu gitaru. To nije instrument za potsmevanje.
Bulja je ono u sta je ovaj ubo gitaru. Sve plastika do plastike.
Ako hocete da cujete dobar ton ovog insturmenta poslusajte Dusanove snimke. Ja sam imao srece da Dusana uvatim jedan dan u studiju i da malo pipnem njegovu gitaru. To nije instrument za potsmevanje.
- Dersu Uzala
A ono, stajaznam. Zvuci bolje od 99% klinova okacenih odjekar unazad otkad ja frikventujem mesto zlocina. I pored te plastike.Duane wrote:clean je bulja

Hteo si reci da te asocira kao da je Gary Kramer Choda Boy™ Special model u pitanjuMetalFunk wrote:sto gornji krak izgleda ko dildo napravljen za gej jednoroga sto svrsava dugine boje?

Gornji krak je pogodan kad gitarista poželi oblajvati nešto u sred certa, tako mi deluje.