TEMPLE OF THE SMOKE
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: TEMPLE OF THE SMOKE
U utorak 6. novembra u 20h sviramo u velikoj sali Doma kulture Studentski grad. Ulaz je besplatan i počinje na vreme.

оће стварно албум бити у одређеном тиражу штампан на винилу?
ако оће, да ли можеш да ми одвојиш један са стране кад стигне, чекам ваш винил већ дуго
ако оће, да ли можеш да ми одвојиш један са стране кад стигне, чекам ваш винил већ дуго

Stvarno hoće u januaru. Biće ploča, neće se to razgrabiti, ne brini 

-
prisutni i Sumadinci
tj dva...
je l ce biti da se kupe majice? ili... ovaj, znate, posto ide zima moglo bi i nesto deblje da se kupi, duks neki

je l ce biti da se kupe majice? ili... ovaj, znate, posto ide zima moglo bi i nesto deblje da se kupi, duks neki

Neće biti majice sada, istrošili smo se oko albuma pa nismo imali para da ih radimo sada. Jbg, treba da skupimo 500e na gomilu za te majice a uvek nešto iskrsne.
Pored toga, ovaj prostor nije baš zahvalan za merč, ne znam gde bi ga postavili jer ovo izgleda kao bioskopska sala.
Vidimo se!
Pored toga, ovaj prostor nije baš zahvalan za merč, ne znam gde bi ga postavili jer ovo izgleda kao bioskopska sala.
Vidimo se!

A kako to dzabe svirka
. Msm jebiga, treba platiti bar salu i vi za po pivo da imate? I oce biti bilo kakvog ogranicenja za broj gledalaca, da ne bude kao kosnica unutra

Svi koncerti u Domu kulture Studentski grad su besplatni, ne plaćamo ništa a oni nama daju odličnu kintu, ne brini ništa
Biće mesta, ne brini ni za to, vidimo se!

Biće mesta, ne brini ni za to, vidimo se!

-
au ljudi ovo ne valja... ne mislite valjda sa sedim na vasoj svirci??? bio sam jednom vec i nisam mogao da stojim mirno, kamoli da sedim

salim se naravno, mada u svakom slucaju necu da sedim. imam drugo pitanje. posto je prostor tako lep kao sto jeste, je l sme da se pljuga unutra?

salim se naravno, mada u svakom slucaju necu da sedim. imam drugo pitanje. posto je prostor tako lep kao sto jeste, je l sme da se pljuga unutra?

nema pljuganja, navariš se pre svirke ko gospodin, sedneš i uživaš
a nemoraš ni to ako ti se baš uživa, templari su čudo
a nemoraš ni to ako ti se baš uživa, templari su čudo
-
posto priroda oduvek ima svoje, misticne, puteve, obicnom smrtniku shvatljive jedino ako se stopi sa njom i postane svestan da je on zapravo samo deo prirode i nista drugo, tako ce ovaj put nas Hram biti ispunjen jedino zvukovima. svako od nas treba da se portudi da sa sobom unese deo dima, jer vise delova cini celinu i sigurno cemo uspeti da ovaj deo prostora i vremena ucinimo svetim, ponovo. zato cu nasem dimnom Bogu prineti zavijeni cvet, pre ulaska i taj nektar, kako ga nazivaju templari, pustiti da transformacijom iz crvstog stanja prodje kroz moj um i dozvoli mi da razumem vise.
brate, guru si, keve mi 

-
Uzdravlje drugar 

- Nyarlathotep
- MF veteran
zbog vas ludaci treba da napravimo ilegalni i skriveni mini cert... pa lepo svi lepo da se celivamo u čast svih znanih nam bogova i celog svemira. đešdo do nacert i zabodes lutku slajbe u prirodi... milinica. jebes koncertne sale klubove i kafane... 

-
Jel svirate skoro u pustinji ravnici? Deder. 

Nyarl precenjujesh kupovnu moc prosechnih space rock gradjana, chujem da su ovih dana privatne svirke 500e po osobi...