Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
kwiss

Re: Oprema Koju Imate

Post by kwiss » 04 Nov 2012, 18:56

Image[/img]

Bancika,evo ti ideja kako da spakuješ gitaru :D

bancika

Post by bancika » 04 Nov 2012, 19:07

haha,...nemam problema sa gitarama, dok god imam max jednu u svakoj sobi. One dobro izgledaju i kao dekoracija kad se ne sviraju....ostatak rig-a bode oci :)

Kill surf city

Post by Kill surf city » 04 Nov 2012, 20:40

nebojsak wrote:
bancika wrote:Ima dve dupe izmedju

i dve odnazat
:obrve:
+1, +like za kuchmi setup

jagoda

Post by jagoda » 04 Nov 2012, 21:11

Izvinjavam se ako sam previse lican,
ali mislim da treba da promenis devojku .
Ili da prestanes da sviras gitaru.
Potpis:
Veoma iskusan (i star)

bancika

Post by bancika » 04 Nov 2012, 21:28

ma nije tako lose koliko se cini...nisam napravio ovo zato sto je gospodica trazila, nego zato sto je meni trebalo. U biti sam lenj i mrzim da cistim prasinu sa opreme ili da je stalno pokrivam. Uz to, mrzim kad se neko mota okolo jer moze da mi izgazi vrednu opremu (koja se ne vidi jer je pokrivena cebetom ili cime vec). Ovako je lepo zatvoreno unutra i sigurno od radoznalih i trapavih. A mozda najbitniji razlog mi je iso box...posto sam u stanu to mi znaci dosta. Hteo sam godinama da napravim nesto sto je ozbiljniji iso box, ali sad vidim da mi i ovo zavrsava poso pa nema razloga da ga dalje budzim izolacijom. Cuje se spolja otprilike podjednako jako kao kad sviras gitaru iskljucenu, ali samo nize frekvencije, posto azmafon izgleda efikasnije upija vislje.

so, the b*tch stays, guitars stay

:ziveli:

jagoda

Post by jagoda » 04 Nov 2012, 22:03

Izvini ako sam bio grub , siguran sam da je tvoja devojka divna osoba , a moj komentar govori vise o meni nego o tebi i tvojoj devojci :ziveli: .
Nego , ja smatram da su gitare , pojacala i sve sto ide uz to , predivne tvorevine koje moraju da budu prisutne i vidljive svuda u kuci , u sto vecim kolicinama , a da svi ukucani moraju da se naviknu na to i paze . Lepo mi je kada se ujutro probudim uz 6 gitara i 5 pojacala. Mislim , ok , moze i neka zgodna cica da bude tu , al' nije neophodno . :ziveli:

bancika

Post by bancika » 04 Nov 2012, 22:09

kod mene su gitare rasute svuda po kuci...ali njih ionako briskam stalno. pojacala i pedale su zajebane.

whosyourdaddy

Post by whosyourdaddy » 04 Nov 2012, 22:23

stigao mi prosle nedelje, sada da se pohvalim i preporucim dobar magnet za male pare ;)
H138 GFS "Classic II" Alnico 2 Vintage wound Humbuckers Black Bridge Pickup - $34.95
kristalno cist i topao zvuk, klasican rock brigde sound

Image
Spoiler:
Image
Image
Image
Image

Varenika

Post by Varenika » 05 Nov 2012, 01:46

bancika wrote:ma nije tako lose koliko se cini...nisam napravio ovo zato sto je gospodica trazila, nego zato sto je meni trebalo. U biti sam lenj i mrzim da cistim prasinu sa opreme ili da je stalno pokrivam. Uz to, mrzim kad se neko mota okolo jer moze da mi izgazi vrednu opremu (koja se ne vidi jer je pokrivena cebetom ili cime vec). Ovako je lepo zatvoreno unutra i sigurno od radoznalih i trapavih. A mozda najbitniji razlog mi je iso box...posto sam u stanu to mi znaci dosta. Hteo sam godinama da napravim nesto sto je ozbiljniji iso box, ali sad vidim da mi i ovo zavrsava poso pa nema razloga da ga dalje budzim izolacijom. Cuje se spolja otprilike podjednako jako kao kad sviras gitaru iskljucenu, ali samo nize frekvencije, posto azmafon izgleda efikasnije upija vislje.

so, the b*tch stays, guitars stay

:ziveli:

hehe, zamisljam situaciju u glavi:

" Biraj! ili ja ili gitare i sranja i buka!!!..."

Ali draga...

"I prestani da pisas po dasci, sve mi bubuljice izlaze po dupetu!!""

:ziveli: :D

Milanares

Post by Milanares » 06 Nov 2012, 14:06

Image

Small Stone out, Arion SPH-1 in.

nebojsak

Post by nebojsak » 06 Nov 2012, 14:21

Kakav je taj fejzer? Ja imam Arionov Fat chorus matori, koji je mamojeban (osim što treba da mu sredim par potova koji krče i tako to) i prelep, a nisam imao prilike da probam ostale iz tih plastikaner jap serija.

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 06 Nov 2012, 14:43

predivan board, bash sve ono shto treba.

bancika

Post by bancika » 06 Nov 2012, 14:52

jel to posluzavnik? :lol: :ziveli:

Milanares

Post by Milanares » 06 Nov 2012, 15:56

Ariona sam probao na savet kolege zzz-a, i mnogo mi se dopao. Fejzer je baš dobar, nisam ih doduše mnogo probao ali recimo EHX nano Small Stone je eliminisan od strane ovog plastikanera (što se mene tiče) ali to možda i nije baš fer usporedba. Baš je nako širok, pun, sadržajan, i nije samo phaser, malo on i tremoliše i kao leslije neke da simulira, na out 1 je jači i obliji nego na outu 2 koji je stereo izlaz pa kontam da tu postiže pun potencijal tek kad ide na 2 pojačala, što ću prvom prilikom i testirati :) sve u svemu psiho je i deličan je, a takav mi je fejzer baš i trebao. Hoću nekog spretnog majstora da nadjem da se ploča prebaci u kvalitetnu šasiju i da mi potraje za života štonokažu :)

@cortex: ne zaj**aj, ovo je totalna suprotnost od tvog boarda.
@bancika: pedaltacna

Z*Z*Z

Post by Z*Z*Z » 07 Nov 2012, 01:33

Cestitke matory, rekoh da je taj phase sexy :ziveli: kad koristis 2 input u mono modu vishe je vibe...Ja sam sebi priustio jednu novu/staru sitnicu:
1953 Shure Brothers crystal Slim-X 777s Little Walter harp mic 8)
Image
Image
Image

[youtube]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/yKFYajnP1qk?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/yKFYajnP1qk?version=3&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube]

Post Reply