TEMPLE OF THE SMOKE
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: TEMPLE OF THE SMOKE
ljudi deliblatska peščara da umremo od sunca i dileja
Hahaha, niste normalni
Bilo bi kul da se napravi neki secret show na kome će svirati par bendova od ljudi sa foruma i dozvoljen je ulaz samo članovima

Bilo bi kul da se napravi neki secret show na kome će svirati par bendova od ljudi sa foruma i dozvoljen je ulaz samo članovima

Bilo bi mega kul ali sve te akcije u prirodi zahtevaju kombi sa agregatom a to je mnogo para, way out of our leagueDuane wrote:ljudi deliblatska peščara da umremo od sunca i dileja

Ili mnogo dugacak produzni kabl.

+Hopkins+ wrote:Bilo bi kul da se napravi neki secret show na kome će svirati par bendova od ljudi sa foruma i dozvoljen je ulaz samo članovima

kao kajusi devedes neke... generator, peščara i sumrak, kontam da bi bilo to za organizovati major fuck, ali koje bi to kidanje bilo 

Vidimo se sutra!
to je u stvari u studenjaku, jelte?
Ja mislim da imam neki agregat negde....još dizel+Hopkins+ wrote:Bilo bi mega kul ali sve te akcije u prirodi zahtevaju kombi sa agregatom a to je mnogo para, way out of our leagueDuane wrote:ljudi deliblatska peščara da umremo od sunca i dileja

O D L I C N O ! ! ! 

Svirka je bila fenomenalna! Mnogo dobar zvuk i sve i toliko je bilo dobro da sam imao utisak da sve traje dvadesetak minuta. I dajte pliz listu filmova koji su isli
Izvalio sam Odiseju koju sam gledao petnaest hiljada puta i valjda Holy Mountain, ali me zanima ostalo pogotovo na zadnjoj stvari valjda pre bisa. Moze i na pe pe
Jos jednom bilo je strava!

joj meni prosto više glupo da vas hvalim, ali ovo je ljudi bilo fenomenalno
od momenta kako sam ušao u salu... paf... magija!
svemirska magija...
od momenta kako sam ušao u salu... paf... magija!
svemirska magija...
svirka potpuna pobeda. svetska klasa, mnogi poznati bendovi mogu da vam pljcnu malo pod prozor. zvuk - savrshenstvo, sve je izlazilo fantastichno
Ej hvala vam što ste bili i na lepim komentarima!

- rock action
mogao je zvuk i malo bolji da bude, samo da smo crevce i ja imali jos deset-petnaest minuta vise za tonsku. al bice to sve bolje