Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Hedles i fretles su previse gotivne stvari ali kad ubace milion vrsta drveta i slicnih proseravanja izgleda mi kao prababina ormar.
@Funkomat kakvih ima, ovo je jos super kulturiska. Ja npr kad vidim one curled topove i ta ludila+zlatni hardver... 

sve i da ne znam sta je, ovo prosto vristi italija, lamborghini.... zato je italija moja omiljena zemlja na svetu...
- Dersu Uzala
Ja sum micio da se jedino ja tripujem da ovaj avto uopste postoji. A napravili su ga cca komada...jedan.
Imao sam kao klinac onaj Matchbox model, i citavog zivota jurim da pazarim doticno avtomobilsko prevozno sredstvo i ne mogu da nadjem nigde.
Eh koliko sam 1-2-3 utrka osvojio istim.

Imao sam kao klinac onaj Matchbox model, i citavog zivota jurim da pazarim doticno avtomobilsko prevozno sredstvo i ne mogu da nadjem nigde.
Eh koliko sam 1-2-3 utrka osvojio istim.

to je koncept iz 67, mislim da je bertone uradio samo taj jedan.. i taj je verovatno u vlasnistvu fabrike, mada su ti koncepti cesto i kod privatnika zavrsavali, ali za ozbiljne pare... jako ozbiljne pare...
- Dersu Uzala
Nije nikad bio u vlasnistvu fabrike, bio je u vlasnistvu Bertone studija do prosle godine kad je prodat na aukciji za 2 Mega$ (dva milijuncica dolarjev).
- Dersu Uzala
Ako mozes da smognes snage u svom srcu, prastaj.
Ladno sam odradio 4-5 srceva, i nisam naso temu, a tacno sam znao da postoji i tako se zove. Krajnje rezigniran tom cinjenicom, I did what I did. Idem da virtualno klecim na kukuruzu 5 minuta.
Adendum:
Cek kad bolje razmislim, to sam video. Nisam nasao, 'Oprema koju nemate a nema veze sa muzikom.' Posto ja fakat nije da imam. Znaci, nemam. Ako ne racunamo onaj Matchbox model.
Ladno sam odradio 4-5 srceva, i nisam naso temu, a tacno sam znao da postoji i tako se zove. Krajnje rezigniran tom cinjenicom, I did what I did. Idem da virtualno klecim na kukuruzu 5 minuta.
Adendum:
Cek kad bolje razmislim, to sam video. Nisam nasao, 'Oprema koju nemate a nema veze sa muzikom.' Posto ja fakat nije da imam. Znaci, nemam. Ako ne racunamo onaj Matchbox model.
- Dersu Uzala
On topic.
Joj Hondurase, muko moja.

Al bice. One of these days.
Joj Hondurase, muko moja.

Al bice. One of these days.
-
sta je pod tim poklopcem blize vratu?
nenadnenad wrote:sta je pod tim poklopcem blize vratu?
Vazdusna komora. Ako nisu baterije? I sto ove jeftine kapice za potove, ccc...

Zapravo bi trebala nova tema. Oprema koju nemate, a nema veze sa muzikom 

Probrani komadi.