Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Probao u Artistu. Više puta. 
Stvarno fenomenalan delay. Svaki tip odlično radi, i ako ti ne treba delay ludilo tipa EHM Stereo MMan+Hazarai ili nešto tome slično (za neki ambijentalni haos sa gomilom moduliranog reverba i delaya), ovo ti pokriva sve moguće potrebe za delayem, ikad.
Biraš buffered ili true bypass, imaš ''kill dry'' prekidač, tap tempo, + sve one opcije dostupne preko potova. I naravno, Toneprint preseti.
Super je što još ima dodatni prekidač koji bira da li da ti ponavlja četvrtine, osmine sa tačkom (Edge fora), a što je najbolje ima i dual delay (skroz donja pozicija tog malog prekidača) koji ponavlja i četvrtine i osmine sa tačkom, pa zvuk bude još bogatiji...
Ako hoćeš da iskeširaš te pare, mislim da teško da postoji bolja opcija.
Onaj TC Repeater koji sam uzeo i imao jako kratko je još bogatiji opcijama, ali on je i skuplji, valjda preko 200e je sad, ali nešto kapiram da ti verovatno te dodatne opcije ne trebaju toliko da bi dao tu razliku u ceni...
No, što se Flashbacka tiče, možda možeš/treba zanemariti moje mišljenje jer sam očigledno postao TC-kučka™,
ali eto - znam nekoliko jaako ozbiljnih gitarista koji su ga kupili i apsolutno su prezadovoljni. A veruj mi, mogu sebi da priušte bilo koju drugu pedalu, i odabrali su TC-ja.

Stvarno fenomenalan delay. Svaki tip odlično radi, i ako ti ne treba delay ludilo tipa EHM Stereo MMan+Hazarai ili nešto tome slično (za neki ambijentalni haos sa gomilom moduliranog reverba i delaya), ovo ti pokriva sve moguće potrebe za delayem, ikad.
Biraš buffered ili true bypass, imaš ''kill dry'' prekidač, tap tempo, + sve one opcije dostupne preko potova. I naravno, Toneprint preseti.
Super je što još ima dodatni prekidač koji bira da li da ti ponavlja četvrtine, osmine sa tačkom (Edge fora), a što je najbolje ima i dual delay (skroz donja pozicija tog malog prekidača) koji ponavlja i četvrtine i osmine sa tačkom, pa zvuk bude još bogatiji...
Ako hoćeš da iskeširaš te pare, mislim da teško da postoji bolja opcija.
Onaj TC Repeater koji sam uzeo i imao jako kratko je još bogatiji opcijama, ali on je i skuplji, valjda preko 200e je sad, ali nešto kapiram da ti verovatno te dodatne opcije ne trebaju toliko da bi dao tu razliku u ceni...
No, što se Flashbacka tiče, možda možeš/treba zanemariti moje mišljenje jer sam očigledno postao TC-kučka™,

Ja bash gledam njihov Hall of Fame reverb. Ali opet, imam utisak bar po klipovima, kao da je nekako dechiji...nije ubedljiv toliko, Verbzilla mi je na primer ubedljivija osetno. Moram da ga probam uzhivo pa da vidim, jer preko klipova nishta to ne znachi jelte...dosta je affordable pa zbog toga gledam, mislim, affordable koliko jedna reverb pedala mozhe biti jbg.
Probao sam obe u radnji, doduše ne jednu pored druge, ali znam da me je Modulated Rev. na TC-ju oduvao (najviše sam se s njim igrao), a i ostali tipovi su ooodlični. HoF nije dečija pedala, ni izdaleka...
Jedino što Line6 ima Octo, a na TC-ju ga nema... Idi probaj u radnji kad budeš u prilici, baš me zanima koji će ti se više svideti.
A ja pošto sam TC-kučka (po tvojim, doduše iskrenim i istinitim rečima
), zna se kome ide moj glas. 
Ajd molim te pošalji mi UV LED...

Jedino što Line6 ima Octo, a na TC-ju ga nema... Idi probaj u radnji kad budeš u prilici, baš me zanima koji će ti se više svideti.

Ajd molim te pošalji mi UV LED...

Last edited by Baba Slim on 05 Nov 2012, 22:59, edited 1 time in total.
shta cu kad sam Bora Dugic pa mi je ova ideja tone printovanja toliko odvratna da je to neverovatno 

Srce za ovim pati vishe nego za bilo chim do sada, proklet da si dweez

Valjda ima u Artistu.Duane wrote: dje?
Hm, evo ga, ovo je još džabije™ nego što sam rekao. 140 ojra.
ovo je baš gotivno
Mislim da ću te razočarati, to im je verovatno stara cena.nebojsak wrote:Hm, evo ga, ovo je još džabije™ nego što sam rekao. 140 ojra.

P.S. Na KP je cena na njihovom oglasu za Flashback = 19.3k rsd, verujem da je ta tačna, nažalost.
neko predlaze za digitech digidelay za 5...4...3...2...1 

hahaha @Cortexcicu
eo ti neshto da se primirish dushevno

p.s. mada je stvarno ona Reverend extrimli drazest

p.s. mada je stvarno ona Reverend extrimli drazest

Extrimli.
Ono. GAS mi je 370 mNV.
Ono. GAS mi je 370 mNV.
eo i sas Bigsbij

jedino mi je ova crna vugla neako Jolanasta, ne dopada mi se, fali neki onako buzrusjki detalj na djitrici da bi me nadrazila

jedino mi je ova crna vugla neako Jolanasta, ne dopada mi se, fali neki onako buzrusjki detalj na djitrici da bi me nadrazila