A jel svih 76% voli kranči 70's fusion ili voli neko i Gambale-a?nebojsak wrote:Ja sam lično pričao sa 92% ljudi koji obožavaju Hendžu, i stekao nedvosmislen utisak da od tih 92% njih 76% ne kapira baš zašto ga gotivi. Do kraja 2012. planiram da obradim svih 100% pa onda izlazim sa finalnim podacima.
R. M. Točak
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: R. M. Točak
dude, hold it a while... znači 95% ljudi koji hvale hendžu hvale ga zato što vole njegove pesme, imidž, etc..Dushan S wrote:za Hendžu mislim da 95% ljudi koji ga hvale uopšte ne kapiraju zašto je on dobar, nego eto, vole njegove pesme, imidž, otkud znam...
pa nije li to to ***** sunce?
Hoće da kaže da su subjektivni.
Ja sam recimo objektivan, i svestan sam da su mu pesme i imidž 63% bulja, ali ga volim pošto mi je ok lik.
Ja sam recimo objektivan, i svestan sam da su mu pesme i imidž 63% bulja, ali ga volim pošto mi je ok lik.
E jbg, priznajem, možda nisam jasan. Ovde na temi se nije pričalo kakav je autor Točak ili kakav mu je imidž. Ljudi izjave kako je Točak najbolji GITARISTA, iako, sumnjam, možda nemaju razumevanje materije veće eto vole njegovu muziku. Hendža u tom smislu neprekidno biva istican kao naj GITARISTA ikad, striktno kao gitaroš, a imam utisak da, kao i u prvom slučaju dobar deo tih što ga hvale nemaju u stvari jasno razumevanje zašto je o Hendža najbolji. Naravno, sve najlepše o generalnom Hendžinom liku i delu.Duane wrote:dude, hold it a while... znači 95% ljudi koji hvale hendžu hvale ga zato što vole njegove pesme, imidž, etc..Dushan S wrote:za Hendžu mislim da 95% ljudi koji ga hvale uopšte ne kapiraju zašto je on dobar, nego eto, vole njegove pesme, imidž, otkud znam...
pa nije li to to ***** sunce?
Ne znam dovoljno o Hendžinoj bulji da bih sa takvom preciznošću kao ti tvrdio da je ona u temelju njegovog rada. Slabo se kapiram u bulje gitarista, jedino me moja interesuje.nebojsak wrote:Hoće da kaže da su subjektivni.
Fala kurcuDushan S wrote:[E jbg, priznajem, možda nisam jasan.

- Dersu Uzala
Wake up. Postajes ko Voks Vugi.Dushan S wrote:A jel svih 76% voli kranči 70's fusion ili voli neko i Gambale-a?nebojsak wrote:Ja sam lično pričao sa 92% ljudi koji obožavaju Hendžu, i stekao nedvosmislen utisak da od tih 92% njih 76% ne kapira baš zašto ga gotivi. Do kraja 2012. planiram da obradim svih 100% pa onda izlazim sa finalnim podacima.

P.S. Hendza je smesan.

Nema šanse, nisam ja tih sposobnosti, nemam taj talenat!Dersu Uzala wrote:Wake up. Postajes ko Voks Vugi.Dushan S wrote:A jel svih 76% voli kranči 70's fusion ili voli neko i Gambale-a?nebojsak wrote:Ja sam lično pričao sa 92% ljudi koji obožavaju Hendžu, i stekao nedvosmislen utisak da od tih 92% njih 76% ne kapira baš zašto ga gotivi. Do kraja 2012. planiram da obradim svih 100% pa onda izlazim sa finalnim podacima.
P.S. Hendza je smesan.

E jbg, da sam znao da je samo par reči potrebno da bih te obradovao, ja bih odmah to napisaoFala kurcu

bulje su jako bitan faktor u bendu.Dushan S wrote:Ne znam dovoljno o Hendžinoj bulji da bih sa takvom preciznošću kao ti tvrdio da je ona u temelju njegovog rada. Slabo se kapiram u bulje gitarista, jedino me moja interesuje.nebojsak wrote:Hoće da kaže da su subjektivni.
jer gledaj, kad si na svirci, bina je taman te visine da kad podignes ruku mozes uhvatiti muzicara za dupe (ako ti naravno okrene ledja). ako dupe nije dobro, taj bend nema buducnost u 94% slucajeva. 1% su chick bendovi, ostalo su roboti.
Nažalost retko okrećem leđa publici, pa mi je bulja ostala koncertno neispipana!Cicmila!! wrote:bulje su jako bitan faktor u bendu.Dushan S wrote:Ne znam dovoljno o Hendžinoj bulji da bih sa takvom preciznošću kao ti tvrdio da je ona u temelju njegovog rada. Slabo se kapiram u bulje gitarista, jedino me moja interesuje.nebojsak wrote:Hoće da kaže da su subjektivni.
jer gledaj, kad si na svirci, bina je taman te visine da kad podignes ruku mozes uhvatiti muzicara za dupe (ako ti naravno okrene ledja). ako dupe nije dobro, taj bend nema buducnost u 94% slucajeva. 1% su chick bendovi, ostalo su roboti.
Bluesko wrote:šta kenjaš bre MIlice?

-
Mrzitelji kvadrature Točka hoćete li doči na njegov skorašnji koncert?
Eto imate priliku da prvi put u vašim životima uživo vidite i čujete tog čoveka kojeg pljujete!
Eto imate priliku da prvi put u vašim životima uživo vidite i čujete tog čoveka kojeg pljujete!
Eto, "puca" nam novčanik kako bi platitli 1500 dinara kartu i još par hiljada putne troškove.Usred Zala wrote:.... hoćete li doči na njegov skorašnji koncert...

NIKO ne mrzi Točka, samo su možda nekadašnji NAIVNI klinci, danas malo stariji i mudriji ljudi, siti mitova i legendi koji se vezuju za dotičnog gitaristu a koji u 99% nisu tačni. To zna normalnu osobu da iritira zar ne?!?Usred Zala wrote:Mrzitelji kvadrature Točka...
Ko zna koliko puta sam uživo slušao spomenuti bend - čisto da se ne svrstam u spomenutu grupu.Usred Zala wrote:Eto imate priliku da prvi put u vašim životima uživo vidite i čujete tog čoveka kojeg pljujete!
Eh sad, šta "pripravni razredi" najiskrenije imaju da čuju? Pesme koje se okreću i to bukvalno zadnjih 30 i kusur godina u identičnim aranžmanima (ili još gorim - primer obrada sa Without Audience albuma) kao nekada. Još uz omatorele pevače slabijih vokalnih mogućnosti, pesmama sa katastrofalnog albuma Bioskop Fox iz 1995. godine koji je svojstven underground bendovima a ne jednoj veličini kakav je "SMAK" ... i
Gde su bendu SMAK nove numere, promocija novog albuma, nešto što bi iniciralo ovakav comeback?
Ista fora kao sa Bijelim Dugmetom, ... malo da se raji uzme lova na ime stare slave, mitova i legendi iz pera propalih gitarista, ... i onda "laku noć deco"!
Smak je odavno prestao da postoji i trebao je ostati u sveri mitova i legendi.