Z*Z*Z wrote:Uskoro cu uploadovati male semplove Polyphasea, Boss Ds-2-ke, Boss dm-3-ke i Ce-3-ke
To bi bilo lepo...
Ajde molim te reci mi kako si nabavio ove 3 pedale.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Z*Z*Z wrote:Uskoro cu uploadovati male semplove Polyphasea, Boss Ds-2-ke, Boss dm-3-ke i Ce-3-ke
Jebote bas taj sam ja hteo da kupim i onda su ga prodali nedelju dana kasnije.Z*Z*Z wrote:Boss ce-3, kupljen u Noti u NS-u, za nekih 50-tak evra
Posto se Nyarlathotep retko javlja uzeo sam slobodu da ti odgovorim.Jimmy Henderson wrote:Nyarla , kakva je to pedal u donjem desnom cosetu ?
Nije. Ima gitarista kojima Muff uopšte ne treba, ima drugih kojima treba takva pedala ali koji ne vole zvuk Muffa, ima trećih koji vole njegov zvuk ali se žale da ne "reže" dovoljno u kontekstu benda, ima četvrtih kojima smeta veličina NYC Muffa... Da parafraziram Danojlića, svet je pun različitih ljudi i pravaca.davidgilmour wrote:primetio sam da skoro svi imate Big Muff, sto me dovodi do zakljucka da je to "must have" pedala??
Jede radoznale gitariste koji ne guglaju. Pogledaj ovamo:davidgilmour wrote:...sta tacno ona radi...
U Beogradu su nabavljive barem tri varijante: NYC Muff (za dlaku ispod sto evra, ako se ne varam), Little Big Muff (oko šezdeset evra, zaboravih tačno) i Behringerov VD-1 (trideset evra).davidgilmour wrote:...i koja joj je cena
To je zato što smo mi elitno srpsko udruženje profinjenih plejboja koji su uzgred još i osnovali partiju "spasimo Srbiju od distorzija, dovoljno je propatila!".davidgilmour wrote:pa na svakoj slici koju sam u ovom tredu video, nalazi se big muff![]()
HAhahahahahahahhah, lepo napisano ,dobro je sto sam u Bechu pa smem da ne sviram fuzzTo je zato što smo mi elitno srpsko udruženje profinjenih plejboja koji su uzgred još i osnovali partiju "spasimo Srbiju od distorzija, dovoljno je propatila!".
Svirajte fuzz ili odumrite u nekreativnosti.
NIje bas da skoro svi imamo Big Muffove...davidgilmour wrote:primetio sam da skoro svi imate Big Muff, sto me dovodi do zakljucka da je to "must have" pedala?? sta tacno ona radi i koja joj je cena
Rocket Roll wrote:Svirajte fuzz ili odumrite u nekreativnosti.
Joj Criti druze,koliki si ti srecnik..a ja ovde treba ceo zivot da trunem u svojoj nekreativnosti...Critical wrote:HAhahahahahahahhah, lepo napisano ,dobro je sto sam u Bechu pa smem da ne sviram fuzzTo je zato što smo mi elitno srpsko udruženje profinjenih plejboja koji su uzgred još i osnovali partiju "spasimo Srbiju od distorzija, dovoljno je propatila!".
Svirajte fuzz ili odumrite u nekreativnosti.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest