Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Fender strato kaster 1962
http://www.kupujemprodajem.com/behringe ... -oglas.htm
Može neko kaže komentar? Moj drugar hteo kupi a lik je rekao da mu hitno treba novac pa da je zato takva cena.
Može neko kaže komentar? Moj drugar hteo kupi a lik je rekao da mu hitno treba novac pa da je zato takva cena.
U cemu je problem? Drugar misli da je box neispravan jer je takva cena, ili neka druga dilema u pitanju?
Pa misli da možda postoji neki kvar,falinka ili tako nešto..Baba Slim wrote:U cemu je problem? Drugar misli da je box neispravan jer je takva cena, ili neka druga dilema u pitanju?
Mislim koliko je realno da neko daje 600W za te pare? Ili jeste realno?
Najkorisnija funkcija na KP:kwiss wrote:Ljubiša ,Trifun,Dzeni su mala deca za ovog likaCortex wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Boss-MD- ... id=5867140xspaceman wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Svetski- ... id=1589819
evo oglas istog lika. znachi ja ne verujem kakvim bolida ima, omg
"Ignoriši sve oglase ovog korisnika "
Mozda i da je sve full ispravno, jednostavno radi sranje, pa je covek svestan da ne moze dobiti vise. Nemoj samo gledati na deklarisanu snagu.Bojjan96 wrote:Pa misli da možda postoji neki kvar,falinka ili tako nešto..Baba Slim wrote:U cemu je problem? Drugar misli da je box neispravan jer je takva cena, ili neka druga dilema u pitanju?

ApplePie wrote:1 500 000, stavio je cenu da se ne prodato je ta gitara, znam i gde je bila pre i ko je koliko nudio za nju ... Ima u radnji i more matorih LP-ja. Pojacala kakva zamisliš... sve na jednom mestu, raj za ljubitelje
Cena je OK . Covek je poznat , ima radnju , a Beograd je pun likova koji su olako zaradili lovu .
Naprimer , dodje Zeljko Mitrovic i kaze : Hmmm , '65 ... Pa za cenu tri svoja provoda na splavu/klubu/kafani , kupicu ovu lepotu .
Mislim , to je manje drastican primer , ZM je vlasnik 15 televizija , muzicar, snalazljiv je ... On i treba da ima kintu .
Ali dodje klinac i trazi od caleta . A cale politicar , pa razmislja : Hmmm , pa to je 10% od onoga sto meni ostane od jednog "posla" .
Zasto da ne ... ? Neka svira dete .
600w je 'tolerancija' zvucnika. Tj mozes na njega kaciti pojacalo do nekih...400w recimoBojjan96 wrote:Pa misli da možda postoji neki kvar,falinka ili tako nešto..Baba Slim wrote:U cemu je problem? Drugar misli da je box neispravan jer je takva cena, ili neka druga dilema u pitanju?
Nisam rekao da cena nije OK nego znam da mu se gitara svidja pa je ugradio i taj emotivni momenat. Za poznanike u kešu bi koja hiljadarka mogla da se skinejagoda wrote: Cena je OK . Covek je poznat , ima radnju , a Beograd je pun likova koji su olako zaradili lovu .
Naprimer , dodje Zeljko Mitrovic i kaze : Hmmm , '65 ... Pa za cenu tri svoja provoda na splavu/klubu/kafani , kupicu ovu lepotu .
Mislim , to je manje drastican primer , ZM je vlasnik 15 televizija , muzicar, snalazljiv je ... On i treba da ima kintu .
Ali dodje klinac i trazi od caleta . A cale politicar , pa razmislja : Hmmm , pa to je 10% od onoga sto meni ostane od jednog "posla" .
Zasto da ne ... ? Neka svira dete .

-
ApplePie wrote:1 500 000, stavio je cenu da se ne prodato je ta gitara, znam i gde je bila pre i ko je koliko nudio za nju ... Ima u radnji i more matorih LP-ja. Pojacala kakva zamisliš... sve na jednom mestu, raj za ljubitelje
Toliko para za staru izguljenu gitaru?

Pa vintidz. Da si lepo dao klincima iz ulice da se tociljaju na tvom flojdokasteru pre nego sto si ga zavrsio, i ti bi skoro toliko dobio 

-
Haha, nije jos kasno! 

- nikolic025
http://www.kupujemprodajem.com/BC-Rich- ... id=5769887
Bezobrazno...Jako...600E,pa te gitare su u Mix-u onomad bile oko 200E nove,ta Bronze serija je kanta nad buricima...
Bezobrazno...Jako...600E,pa te gitare su u Mix-u onomad bile oko 200E nove,ta Bronze serija je kanta nad buricima...
- rockozaurus
jasta.. sudeci po brojevima zajedno isli i kupovali..
slike tek, posebna prica
slike tek, posebna prica