koja je ovo boja?dweezil wrote:Nash Guitars Broadcaster
Zemlja Telecaster-a
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Zemlja Telecaster-a
- Dersu Uzala
Cek, i Babaslim je poneo svoje patofne u goste???nemanjavelimirovic wrote:Juce mi je bio Nenad (Babaslim)
Kralj.

- Dersu Uzala
Nash je zove Fiesta Red, ja bi reko.nenadnenad wrote:koja je ovo boja?dweezil wrote:Nash Guitars Broadcaster
http://www.nashguitars.com/e_guitars.html#
http://www.guitarfetish.com/NeovinMP3/N ... MCLEAN.mp3
Kako vam ovo zvuchi? noiseless hard vintage set, ima dobar sparckle jbt, ne koshta nishta, 60$ ceo set eeeej
Kako vam ovo zvuchi? noiseless hard vintage set, ima dobar sparckle jbt, ne koshta nishta, 60$ ceo set eeeej

[youtube]2cN9zd33IL0&feature=g-user-u[/youtube]
Komentari su mozhete zamisliti -
"I'd slurp that clit so fucking hard. no remorse. no mercy. oh yeah that tele is pretty fucking cool too"

Komentari su mozhete zamisliti -
"I'd slurp that clit so fucking hard. no remorse. no mercy. oh yeah that tele is pretty fucking cool too"

joj drazhesna je ova zhenica i very overcharming
eto svi normalni ljudi sviraju telecaster...

+ 2:44 yeees! 

overcharming indeed!
hehe... obratiti paznju na BASISTU!
Чекај бре... Ја чујем контрабас, а видим типа који чупка бас линију на Телцу. Је ли ово било такмичење за најнеубедљивији плејбек, или неки киселиш од филма?
Negde sam cuo price za tele i nek magnet, kako je originalno bio namenjen bas linijama, pre nego sto su sklepali poseban instrument. Uz malo vestine u desnici i zavrnut ton, to na basu moze da zvuci ovako. Ne znam da li su debljina zica i stim drugaciji, da li su pionrski plejbek uspesi ili holivud, ali ovo zvuci kako treba.
-