Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Za sparkl ne treba firma, radio sam ga ja par puta. Jedino mora malo vežbeNikolaNis wrote:Imam informaciju da u jednoj firmi u Beogradu može da se napravi taj sparkl finiš u nitro varijanti tako da je tvoja ideja izvodljiva.
I drago mi je da ti se dopada ova maketa, nadam se da je sam malo jasnije kako sve to izgleda u odnosu na nacrt...?
Biću slobodan da te malo "maltretiram" kada mi budu potrebne informacije u vezi toga...ApplePie wrote:
Za sparkl ne treba firma, radio sam ga ja par puta. Jedino mora malo vežbe
Ideja i jeste da dizajn bude u okvirima neke opšteptihvaćene etetike i ukusa gitarista ali da se opet da i lični pečat svemu a da se ne ode u neku krajnost. Puno hvala na pohvalama, glavna zasluga za idejno rešenje ide Kristijanukomil wrote:Baš mi se dopada ovaj T2 3D model. Odličan je dizajn. Ja se baš najčešće držim nekih klasika, retko kad mi neka druga gitara zapadne za oko. Ovaj T2 ima otprilike sve: poštovanje tradicije, inovativnost, veliki coolness faktor.. Da mi neko pokaže rekao bih da je ovo dizajnirao neki mnogo zaheban tim (sigurno ne iz Srbije)
Maketa je tu da otprilike dočara kako to izgleda u prirodnoj veličini, ne mogu se na stiroporu baš detaljno baviti svakom sitnicom. Treba imati na umu da će gitara biti tanja, da će ove konture za ruku i stomak biti malo izraženije. Pravi utisak će tek da se stekne kada budemo imali drveni primerak. Ja samo mogu da potvrdim da ovaj model jako lepo "leži" uz telo, proveravao sam.Milanares wrote:cool, inovativno i s velikim potencijalom da postane big deal na ovim prostorima, ustvari. ima tu josh toga da se naminca ali imam osecaj da ce biti totalni win
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests