Dynacord Twen

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
micha81

Dynacord Twen

Post by micha81 » 18 Nov 2012, 14:52

Pozdrav,

imam pojacalo iz naslova vec bogme 13ak godina, i svo vreme sam u love/hate odnosu prema njemu.
Love - jbga, lampas, ima zvuk fantazija (bar za moje ushne domete)
Hate - jbga, lampas, zivim u stanu, i ne smem da ga pojacam preko 2.5 (nema tog raw gaina :))

Jako malo znam o njemu, mislim da je 15W, i znam da ovo nije njegova originalna spoljasnjost vec da je presvucen crnom cojom.
Sto se unutrasnjosti tice, mislim da je sve originalno (na lampama pise Dynacord, sve nalepnice sa serijskim brojevima stoje unutra..), a ono sto me interesuje jeste kolika bi bila orijentaciona cena ovog pojacala?
Nije da se nesto razmisljam da ga prodam, al mi uvek visi ta opcija u vazduhu, pa me interesuju vasa misljenja po ovom pitanju :)

Par slika unutrasnjosti i kontrola

Image

Image

Image

Hvala

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Re: Dynacord Twen

Post by nemanjavelimirovic » 18 Nov 2012, 16:37

Image
Najs amp, ako budes prodavao javi, mozda ce moj ortak uzimati u skorije vreme amp.
E sad shto se tice vrednosti, to ne mogu da ti kazem, jer nemam pojma u vezi dinakorda ali apsolutno nishta....lampash je tako da mu je cena veca od tranzistoraca, a kolika je...to vec ne znam. :) :ziveli:

bancika

Post by bancika » 18 Nov 2012, 17:30

nabavi ili napravi attenuator i resices donekle problem dobrog zvuka na nizoj snazi. Recimo air brake je lako napraviti. Za tvoje pojacalo je dovoljno napraviti varijantu koja trpi 30ak w da budes siguran da ne crkne

micha81

Post by micha81 » 18 Nov 2012, 17:56

nemanjavelimirovic wrote:Image
Najs amp, ako budes prodavao javi, mozda ce moj ortak uzimati u skorije vreme amp.
E sad shto se tice vrednosti, to ne mogu da ti kazem, jer nemam pojma u vezi dinakorda ali apsolutno nishta....lampash je tako da mu je cena veca od tranzistoraca, a kolika je...to vec ne znam. :) :ziveli:
Yep, to je to, samo je ovo moje presvuceno crnom cojom (ili stali vec, vidi se na prvoj slici na ivicama).
Javicu ako se budem odlucio za prodaju :)

Ja sam pokusavao da Guglam vezano za cifre, ali sve na koje sam naisao, tesko da su primenjive na ovdasnjem trzistu i nasim uslovima :D

Post Reply