Hvala na odgovorima, kao sto rekoh, sviram gitaru (nekih 7-8 godina) i sve sto sam radio oduvek je bila gitarska muzika, koju i slusam od kada znam za sebe. Ovo je bio prvi pokusaj da napravim nesto na klaviru (koji nisam nikada svirao). E sad mislim da je ideja generalno dobra, naravno to bi se moglo dosta bolje aranzirati i naravno odsvirati. Daleko od toga da se nisam trudio ali iskreno bilo mi je mrsko vise da "kuckam" po piano roll-u u fruity-u ne bi li sveo neku temu postepeno na ono sto sledi itd. Klavir je poprilicno nezahvalno pisati na taj nacin. U principu znam ja sta tu sve fali, malo doradjivanja, malo dorade na logici, negde ritmickoj negde tematskoj, treba srediti velocity, neke delove naglasiti, mozda malo promeniti tempo, ispraviti par falsheva... itd, pa nisam ja na ocekivao da tek tako napravim masterpiece, al' ovaj john petrucci, prijatelju ja mislim da iz nekog postovanja ne bih tako u startu odreagovao na tvoj post.... sta da ti kazem. P.S. Cuo sam ja par tvojih radova pa ti nisam rekao da su sranje iako mi se ne svidjaju. Videcu, ako sredim gitaru u skorije vreme,da odsviram nesto novije pa da postavim, ako ne to onda makar nesto sto sam pisao u Guitar pro.