Taj prevarant iz NP je relativno lako prepoznatljiv: traži pare unapred, ponude su mu sumnjivo dobre itd. Ako kod tebe sve izgleda normalno onda nije taj slučaj.Aleksej79ns wrote:...neko je ovde pricao da je imao losa iskustva sa nekim iz NP, pa bi bilo super!!! kada bi se javio i rekao ko je to bio sa KP, da se slucajno ne zaebem... NIje neka cifra 2.000 kinti, ali ako budem placao 2x dostavu necu biti bas sretan...
Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Fender strato kaster 1962
-
Aha, pa sada ja prodajem i slao bih pouzecem, tako je najlakse, ali cuo sam one price da covek kada mu dodje kurir onda te nazove i kao fali mu ne znam koliko para, bla, bla, i onda ili ces mu dati jeftinije ili nece uzeti, pa ti se vrati i platis postarinu 2x, tako da si prinudjen da mu das da bi izvukao ista para...
pozdrav preprodavci moji
jedan od vasih ovde mi je poslao poruku na kupujemprodaem oglasima da me pita de mi je strela rekao da je odavde e pa evo i mene da dodjem da vam kazem strela je skinuta sa oglasa i vise nije na prodaju zbog bagsuza kakvi ste vi dojadilo mi je vise svima vama da objasnjavam neznalcima sve to ima na netu i cena u svetu kakvaje Ali time samo otkrivate svoje neznanje i sebe ponizavate, zovete vibrolu bar flojd rozom koji se 67god NIJE NI PRAVIO a ja vam lepo kazem da nije flojd roz nego vibrola bar deluks Ali dobro ni to vise nije vazno sad je ja sviram za svoju dusu i svoje uzivanje sada je niko nece imati jer je nedam za sve pare ovog sveta i mozete samo pariti oci i citati stare oglase koje ste ispostavljali ovde po forumu
uzdravlje voli vas sve cika trifun i sve oprasta ko sto nama svima bog oprasta
jedan od vasih ovde mi je poslao poruku na kupujemprodaem oglasima da me pita de mi je strela rekao da je odavde e pa evo i mene da dodjem da vam kazem strela je skinuta sa oglasa i vise nije na prodaju zbog bagsuza kakvi ste vi dojadilo mi je vise svima vama da objasnjavam neznalcima sve to ima na netu i cena u svetu kakvaje Ali time samo otkrivate svoje neznanje i sebe ponizavate, zovete vibrolu bar flojd rozom koji se 67god NIJE NI PRAVIO a ja vam lepo kazem da nije flojd roz nego vibrola bar deluks Ali dobro ni to vise nije vazno sad je ja sviram za svoju dusu i svoje uzivanje sada je niko nece imati jer je nedam za sve pare ovog sveta i mozete samo pariti oci i citati stare oglase koje ste ispostavljali ovde po forumu
uzdravlje voli vas sve cika trifun i sve oprasta ko sto nama svima bog oprasta
- LifelessDead
Sad se setih da me zvao neki covek iz Tutina da mu posaljem pouzecem. Ja rekoh, ajde dobro, daj adresu a on meni: "ne treba ti adresa, dadni samo moj broj tamo da me postar nazove kad stigne"Aleksej79ns wrote:
Treba nesto da saljem pouzecem u Novi Pazar (zapravo u Tutin) a neko je ovde pricao da je imao losa iskustva sa nekim iz NP, pa bi bilo super!!!

Btw. Pozdrav za Trifuna!
Cortex wrote:Idi Amin!

-
E dobro da znam, pa cu jos da razmislim...LifelessDead wrote:Sad se setih da me zvao neki covek iz Tutina da mu posaljem pouzecem. Ja rekoh, ajde dobro, daj adresu a on meni: "ne treba ti adresa, dadni samo moj broj tamo da me postar nazove kad stigne"Aleksej79ns wrote:
Treba nesto da saljem pouzecem u Novi Pazar (zapravo u Tutin) a neko je ovde pricao da je imao losa iskustva sa nekim iz NP, pa bi bilo super!!!Naravno nisam mu ni slao a nisam ni znao gde mu dodje taj Tutin.
Btw. Pozdrav za Trifuna!

Pozdrav za Trifuna!

- nikolic025
Aleksej79ns wrote:Aha, pa sada ja prodajem i slao bih pouzecem, tako je najlakse, ali cuo sam one price da covek kada mu dodje kurir onda te nazove i kao fali mu ne znam koliko para, bla, bla, i onda ili ces mu dati jeftinije ili nece uzeti, pa ti se vrati i platis postarinu 2x, tako da si prinudjen da mu das da bi izvukao ista para...
Ja sam imao taj slucaj sa Ibanez Prestige RG1570.Trazio 650E sa koferom,lik mi ponudi 600E,pa kad sam trebao da mu posaljem proba da obori na 550E,ali sam onda odustao od slanja.Pa me ponovo zvao da je sakupio 600E i da saljem...Pa kad je stiglo,kao,stiglo je u NP,a on je iz Raske i morao je da ide kolima,a gorivo ga je izaslo 20E,a on ima tacno 600E i ili da da 580E ili da vraca,ali placa mi sutra odmah 20E,i ja majmun,pristanem...Medjutim on je odjednom dobio upalu pluca i nije mogao da uplati lovu.Kada je "ozdravio" posle 3 DANA, od UPALE PLUCA,poceo je da mi prebacuje kako je gitara 2007. godiste po serijskom broju i da nije stara godinu dana kako sam rekao.No ja imam i racun i garanciju jos uvek kod sebe (i gitara stvarno nije bila kupljena pre godinu dana,nego pre 11 meseci,tako da je i mladja nego sto sam rekao),ali nisam hteo da mu saljem,posto mi je jako bio sumnjiv,a nije hteo kopiju.Pretstavljao se i kao radnik MUP-a itd...I kao kada mu posaljem papire,poslace mi 20E.Opet nije hteo sa otkupninom da mu saljem (onda bih ja sebi iskopirao),nego da prvo vidi papire i ako nije tako kako sam mu rekao,vraca je sa otkupninom...Onda sam ga odjebao i zadrzao papire u slucaju da me optuzi da je kradena ili slicno,da mu natrljam na nos.Posle se nije javljao.Ime bese Marko,a prezimena se ne secam...Tako da je njegov jedini cilj bio da isciganise tih 20E posto je vec isciganisao 50E,dodje mu na svotu od 70E koja u opste nije zanemarljiva,uzeci u obzir da je to tada bilo mozda 50% od cene nove gitare,a bila je kao nova,bukvalno.
A sad se setih da me je isto navlacio da platim postarinu,pa sam i tu popustio i spustio mu na 595E kako bi pokrilo postarinul...Umesto da sam ga odmah odjebao i poslao u tri lepe,ja se upustim u takve zajebancije...Ali sto je najgore,ima i vecih smradova,ali necemo sad o tome...
P.S. Ne mogu da verujem da taman kada sam skupio lovu,Trifun,Ljubisa ili kako se vec zove, je odlucio da je ne proda...Pa koji sam ja baksuz...Sad sam osudjen da kupim gitaru.

- alucard_earl
Evo i primera kako treba da izgleda gitara "stara 20 godina"
http://www.kupujemprodajem.com/B-C-Rich ... id=5769772

Dobrodosao!TRIFUN wrote:pozdrav preprodavci moji

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Valiki servis?alucard_earl wrote:Evo i primera kako treba da izgleda gitara "stara 20 godina"![]()
![]()
![]()
Menjano ulje motora, kocioni sistem, akkomulator i svecice...? Shta je jos radjeno majstori?

Bozha wrote:Dobrodosao!TRIFUN wrote:pozdrav preprodavci moji

Kajisevi, spaneri i vodena pumpa.nemanjavelimirovic wrote:Valiki servis?alucard_earl wrote:Evo i primera kako treba da izgleda gitara "stara 20 godina"![]()
![]()
![]()
Menjano ulje motora, kocioni sistem, akkomulator i svecice...? Shta je jos radjeno majstori?![]()
![]()
![]()
Ulje i filteri za ulje i vazduh.
-
Aha, tacno se secam price... A kontam da me ovaj valjda nece zeznti, sreca nisu neke velike repa...;nikolic025 wrote:P.S. Ne mogu da verujem da taman kada sam skupio lovu,Trifun,Ljubisa ili kako se vec zove, je odlucio da je ne proda...Pa koji sam ja baksuz...Sad sam osudjen da kupim gitaru.Spoiler:A mogao sam da uzmem ONO.
A za Vibrolu... Sta da kazem, slomio nam je svima srce, to je gitara na kojoj je svirao Dzimi Hendriks...