also,
Kill surf city wrote:druze™, izvini, doso covek , uzeo sve djuture, bio sam u guzvi, nisam stigao da ti javim, oprosti™ jos jednom.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Kill surf city wrote:druze™, izvini, doso covek , uzeo sve djuture, bio sam u guzvi, nisam stigao da ti javim, oprosti™ jos jednom.
ne deluje kao lik koji bi bilo sta u zivotu platio preko sesto evrakomil wrote:Moguć je jedino u njegovu odbranu scenario da je njega neko zeznuo za tu gitaru, da je platio preko šesto eura, pa njegov ego ne prihvata da ga je neko zeznuo i stalno "vidi" opravdanja zašto je to nešto vredna gitara...
Da ima 600 Eura on bi kupio tri Fendera iz '63,dva PRS-a iz '80-ih,i jos neko malo pojacalce tipa Marshall cisto da ima na cemu da ih svira...bancika wrote:ne deluje kao lik koji bi bilo sta u zivotu platio preko sesto evrakomil wrote:Moguć je jedino u njegovu odbranu scenario da je njega neko zeznuo za tu gitaru, da je platio preko šesto eura, pa njegov ego ne prihvata da ga je neko zeznuo i stalno "vidi" opravdanja zašto je to nešto vredna gitara...
Shto je najludje to je USA gitara koliko se secamMilanares wrote:A vala i ova je lepotinja prava, Hillybilly zna![]()
http://www.kupujemprodajem.com/Aria-FA- ... id=5769772
pre jedno 2 godine bio 1 komad ostao u Liri, krajnje snizenje bilo, a ja tipa sutra dolazim po nju a danas samo da proverim da nije otisla kad ono Bane Krstic bio i uzo, garavog mu sokaka!
nemanjavelimirovic wrote:NIje za fuzz nikako![]()
& nekako nije za rilj...
aman covece stavi negde neki zarez ili veliko slovo da li mislis da neko normalan ovo sve moze procitate gospode kakvih sve ima na ovom forumu strasnomislim_stvarno wrote:Trifune vratise vidim da si bogougodan a ja iz principa se trudim da imam posla samo sa takvim ljudima koi postuju gospoda kao sto ga i ja postujem i zato bi teo da kupim od tebe strelu jer mi treba za bend neka ozbiljna gitara ali mora da bude malo opasnijeg oblika posto za pare moram da radim sa nekim metalcima a oni sviraju blek i ded metal sto meni ni malo nije po volji ali imaju redovno svirke i uskoro idemo na turneju po srbiji e zbog toga moram nesto ozbiljno i kvalitetno da nadjem nesto bolje od mog djeksona koji je jeftino veslo kao i sve sto se danas prodaje po srbii i radnjama uopste a cak i ono sto pise mejd in usa nije nista vise od komadine nekog panja koje nije moglo da ode u fabriku namestaja a tvoja vibrola lux deluje bas kvalitetno kako su se nekada pravili instrumenti i zbog toga bi bas voleo da se dogovorimo nesto ali jedino je problem sto ja nemam vise od 600e i zbog toga te i nisam ranije kontaktirao jer sam znao da ona vrdi vise a sada kad vidim da si pravi domacin covek hriscanin verujem da bih mogao da izadjes u susret bratu srbinu pogotovo na moju slavu svetog arandjela pozdrav i nadam se saradnji
a jbg (oprosti boze) nikada nisam imao osecaja za interfunkciju nego sta kazes na ponudu ima li neke sanse da se dogovorimoTRIFUN wrote:aman covece stavi negde neki zarez ili veliko slovo da li mislis da neko normalan ovo sve moze procitate gospode kakvih sve ima na ovom forumu strasnomislim_stvarno wrote:Trifune vratise vidim da si bogougodan a ja iz principa se trudim da imam posla samo sa takvim ljudima koi postuju gospoda kao sto ga i ja postujem i zato bi teo da kupim od tebe strelu jer mi treba za bend neka ozbiljna gitara ali mora da bude malo opasnijeg oblika posto za pare moram da radim sa nekim metalcima a oni sviraju blek i ded metal sto meni ni malo nije po volji ali imaju redovno svirke i uskoro idemo na turneju po srbiji e zbog toga moram nesto ozbiljno i kvalitetno da nadjem nesto bolje od mog djeksona koji je jeftino veslo kao i sve sto se danas prodaje po srbii i radnjama uopste a cak i ono sto pise mejd in usa nije nista vise od komadine nekog panja koje nije moglo da ode u fabriku namestaja a tvoja vibrola lux deluje bas kvalitetno kako su se nekada pravili instrumenti i zbog toga bi bas voleo da se dogovorimo nesto ali jedino je problem sto ja nemam vise od 600e i zbog toga te i nisam ranije kontaktirao jer sam znao da ona vrdi vise a sada kad vidim da si pravi domacin covek hriscanin verujem da bih mogao da izadjes u susret bratu srbinu pogotovo na moju slavu svetog arandjela pozdrav i nadam se saradnji
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests