K/P nije namenski dizajniran kao aukcijski sajt, da se opcija javila usput tokom rada sajta, ako se dobro sećam i mislim da je prilično loše to rešeno. Npr. ranije si mogao sa raznih izmišljenih adresa da licitiraš i zaebavaš prodavce, što sam ja svojevremeno i radio sa onima za koje smatram da su to zaslužili. Pokušali su da malo to unaprede, ali nije to još kao što bi trebalo da bude... Aukcijska prodaja bi trebalo da bude odvojena od neaukcijske prodaje. Slično onako kako su to uradili na kupindo/limundo sajtu...
Moram da priznam da je i meni oglas delovao neozbiljno, sve dog se Milan, tj. Komil nije ovde javio. Delom i iz razloga što je K/P prodajem prilično pao u mojim očima i sve češće ga gledam kao mesto za potencijalne prevarante nego za ozbilne ljude koji bi da završe posao, dakle ne zbog same ponude i gitare.
Tek kada se Milan javio i objasnio o čemu je reč i sam sam se vrlo zainteresovao za gitaru, razmišljajući da zamenim svog Squiera za ovog Amera, iako nisam fulltime gitarista at first place...
Znao sam da će brzo da plane kad su stvari postale jasne. Neka je sa srećom novom vlasniku i neka je dugo i lepo svira, ko god bio