Oprema Koju Nemate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Funkomat
MF veteran

Re: Oprema Koju Nemate

Post by Funkomat » 08 Dec 2012, 00:26

Naravno na sve se navikne covek ali npr ovo...
http://www.dv247.com/assets/products/37165_l.jpg
Kako? :)
Prstima definitivno nema nikakve sanse da se svira.

fattwang

Post by fattwang » 08 Dec 2012, 07:23

Babi nšta ne smeta...

Tufli

Post by Tufli » 08 Dec 2012, 19:47

Zlo.... Kakav zvuuuuk!
:bounce: :bounce: :bounce:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 08 Dec 2012, 21:17

Tufli wrote:Zlo.... Kakav zvuuuuk!
:bounce: :bounce: :bounce:
:1: :shock: Eto i sad posle toga, shto su dalje pravili bilo kakva pojacala. Tu neki hajgeJnovi i sranya :mrgreen: (just kidding of course)

guv'nor

Post by guv'nor » 09 Dec 2012, 03:47

:1:
Mada dobri su i izakani silverfejsovi :)

fattwang

Post by fattwang » 09 Dec 2012, 08:13

Ovi Vibroluksi su fantastični, evo još jednog sa 335-ticom

Gagi

Post by Gagi » 09 Dec 2012, 08:53

guv'nor wrote::1:
Mada dobri su i izakani silverfejsovi :)
Ah što me nerviraju ti Mađari iz Teksasa... :mrgreen:

guv'nor

Post by guv'nor » 10 Dec 2012, 13:45

Spoiler:
Osvojili Mađari i Alabamu, samo tiću :mrgreen:

Varenika

Post by Varenika » 10 Dec 2012, 15:35

guv'nor wrote::1:
Spoiler:
Osvojili Mađari i Alabamu, samo tiću :mrgreen:
dobru su atmosferu pravili ti likovi kad su svirali po bg-u. Al je taj little g weevil znao da slaze face, svaka mu cast, za razliku od onog texas flooda koji se natezao ko da ima zatvor tokom jedne njihove zajednicke svirke :ziveli:

merk

Post by merk » 10 Dec 2012, 21:53

definitivno, kad je rec o (bilokakvom!) vibroluxu mogu samo 100 puta potvrditi sve gore napisano. meni je custom drugi vibrolux. prvog (silverface) sam kupio u londonu 78. i izgleda, da sa mnom stvarno nešto nije u redu, kad sam ga prodao. ali pustimo sad. custom vibrolux je sve sto mi treba, jer je sa manjim modifikacijama (meni preglasno ovih 40 w, neki manji brum) to pojacalo, koje radi ko sat i daje zvuk, koji samo pozeljeti mozes. jedina ideja kojom se bavim vec duze vremena je jos jedan vibrolux (brownface) ili blackface deluxe. posle (kunem se!!!?? :hide: :hide: :hide: ) necu vise ni da cujem za nikakva pojacala! :( :) :) :| :| onda oboje spojis zajedno i ...................

Trzalica

Post by Trzalica » 10 Dec 2012, 22:06

Ma da, vreme je stalo kada je Fender izmislio pojačalo za gitaru. ... jeste, pa kako nije ... :mrgreen: :lol: :shock: :mrgreen:
Super je ovaj "Vibrolux" za svirače koji i dalje gaje osećanja prema Šedousima i Flitvud Meku ... ja sam ipak zadovoljan i previše sa ovim novim JCM Maršalima serije 2000 i iskreno - zabole me za "VINTAGE" kolekcionarske primerke pojačala, koje jedino skupljaju muzeji.
Ja sam ipak za napredak i u muzičkoj opremi! :ziveli:

Sada očekujem paljbu lokalnog "čopora" ... well ... NAPRED junaci moji :arrow: :arrow: :arrow:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 10 Dec 2012, 22:16

Sve je naravno stvar ukusa...Meni recimo Marshall super firma, ali mi se svidja samo dva njihova pojacala JCM800 i JMP, taj JCM2000 je verovatno super pojacalo za moderniju svirku, ali ja nisam mogao nikako da namestim zvuk na njemu koji meni odgovara...Hvale ga jos par ljudi koje znam ali meni ti TSL i DSL i kako se vec zovu, bash ne prijaju ni malo...Ali dok sam imao neki JMP stari, to posle 1h svirke proradi kao da imas fender klin a drajv sam vukao sa TS808....vrhina. :)

Ja neshto gasujem u poslednje vreme za ovim:
Image

Bozha

Post by Bozha » 10 Dec 2012, 22:20

Trzalica wrote:Sada očekujem paljbu lokalnog "čopora" ... well ... NAPRED junaci moji :arrow: :arrow: :arrow:
kako je smekerski taj macho sam protiv svih heroj holivuda manir. brus vilis za kompjuterom, a iza njega original gitara i moderno pojacalo. steta sto nema vise zena na forumu...

Trzalica

Post by Trzalica » 10 Dec 2012, 22:22

Bozha wrote:
Trzalica wrote:Sada očekujem paljbu lokalnog "čopora" ... well ... NAPRED junaci moji :arrow: :arrow: :arrow:
kako je smekerski taj macho sam protiv svih heroj holivuda manir. brus vilis za kompjuterom, a iza njega original gitara i moderno pojacalo. steta sto nema vise zena na forumu...
Šta ćeš drug, nisam ja pisao ovaj scenario, samo ga se držim kao pijan plota! ;)

guv'nor

Post by guv'nor » 10 Dec 2012, 22:47

merk wrote:definitivno, kad je rec o (bilokakvom!) vibroluxu mogu samo 100 puta potvrditi sve gore napisano. meni je custom drugi vibrolux. prvog (silverface) sam kupio u londonu 78. i izgleda, da sa mnom stvarno nešto nije u redu, kad sam ga prodao. ali pustimo sad. custom vibrolux je sve sto mi treba, jer je sa manjim modifikacijama (meni preglasno ovih 40 w, neki manji brum) to pojacalo, koje radi ko sat i daje zvuk, koji samo pozeljeti mozes. jedina ideja kojom se bavim vec duze vremena je jos jedan vibrolux (brownface) ili blackface deluxe. posle (kunem se!!!?? :hide: :hide: :hide: ) necu vise ni da cujem za nikakva pojacala! :( :) :) :| :| onda oboje spojis zajedno i ...................
E onda sigurno znaš - Koja je ona bitna razlika (sem očiglednih tipa ispravljačice i sl) med' ta dva?
Ima neke veze sa negativnim fidbek lupom ili sam ja to tripovao? Ovaj Custom valjda malo vise reži u odnosu na BF i SF zbog toga?

U svakom slučaju, moram nekada sebi da pribavim jednog, bilo kog! Ma smirio bih se i pored Vibroverba, ako baš mora! :mrgreen: :ziveli:

Post Reply