http://www.dv247.com/assets/products/37165_l.jpg
Kako?

Prstima definitivno nema nikakve sanse da se svira.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Tufli wrote:Zlo.... Kakav zvuuuuk!
![]()
![]()
![]()
Ah što me nerviraju ti Mađari iz Teksasa...guv'nor wrote:![]()
Mada dobri su i izakani silverfejsovi![]()
dobru su atmosferu pravili ti likovi kad su svirali po bg-u. Al je taj little g weevil znao da slaze face, svaka mu cast, za razliku od onog texas flooda koji se natezao ko da ima zatvor tokom jedne njihove zajednicke svirkeguv'nor wrote:
Spoiler:
kako je smekerski taj macho sam protiv svih heroj holivuda manir. brus vilis za kompjuterom, a iza njega original gitara i moderno pojacalo. steta sto nema vise zena na forumu...Trzalica wrote:Sada očekujem paljbu lokalnog "čopora" ... well ... NAPRED junaci moji![]()
![]()
Šta ćeš drug, nisam ja pisao ovaj scenario, samo ga se držim kao pijan plota!Bozha wrote:kako je smekerski taj macho sam protiv svih heroj holivuda manir. brus vilis za kompjuterom, a iza njega original gitara i moderno pojacalo. steta sto nema vise zena na forumu...Trzalica wrote:Sada očekujem paljbu lokalnog "čopora" ... well ... NAPRED junaci moji![]()
![]()
E onda sigurno znaš - Koja je ona bitna razlika (sem očiglednih tipa ispravljačice i sl) med' ta dva?merk wrote:definitivno, kad je rec o (bilokakvom!) vibroluxu mogu samo 100 puta potvrditi sve gore napisano. meni je custom drugi vibrolux. prvog (silverface) sam kupio u londonu 78. i izgleda, da sa mnom stvarno nešto nije u redu, kad sam ga prodao. ali pustimo sad. custom vibrolux je sve sto mi treba, jer je sa manjim modifikacijama (meni preglasno ovih 40 w, neki manji brum) to pojacalo, koje radi ko sat i daje zvuk, koji samo pozeljeti mozes. jedina ideja kojom se bavim vec duze vremena je jos jedan vibrolux (brownface) ili blackface deluxe. posle (kunem se!!!??![]()
![]()
) necu vise ni da cujem za nikakva pojacala!
![]()
![]()
![]()
![]()
onda oboje spojis zajedno i ...................
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests