Preporuka za majstora roland g 800
Moderator: Reverse
Preporuka za majstora roland g 800
Ako neko zna majstora za rolandove klavijature,floppy slabo cita i tasteri treba da se zamene.Beograd.Hvala.
Re: Preporuka za majstora roland g 800
Недавно ми је клавијатуриста поменуо неки сервис у Инђији специјализован за клавијатуре, каже да су најбољи у широј околини, ако не и у целој Србији... Ајд распитам се за број па јавим, ако не заборавим. 

- nikolic025
Ja sam onomad nosio svoju klavijaturu na Banjicu kod nekog lika,pravo da ti kazem ne mogu da se setim kako se zove.To je skroz tamo kod okretnice tramvaja.Imao sam negde i vizitku,ali ne mogu sada da je nadjem,mozda sam je i dao uz klavijature,posto nemam vise ni jedne...U glavnom mislim da se servis zove "Spas" ili nesto na tu foru.Raspitaj se,sigurno ce te neko malo bolje uputiti.Inace lik radi od starih klavijatura,pa do savremenih...
Распитај се код ових: http://www.kupujemprodajem.com/Pro-musi ... d=17871210
Кад сазнам од клавијатуристе за тај сервис у Инђији, јављам.
Кад сазнам од клавијатуристе за тај сервис у Инђији, јављам.
-
A zašto izbegavaš zvanični Roland servis?
- nikolic025
Ja iskreno mislim da su svi zvanicni servisi prepucani sa cenama,a ne odrade posao nista bolje od univerzalnog majstora.Tako su mi u Sky-u koji je ovlascen za Korg trazili 80E za zamenu tri mikroprekidaca,a neki majstor Milan,Mica ili kako se zove iz NS-a mi uzeo 15E...Radio bez greske,covek je pazljivo odradio sve,tako da se nije videlo da je otvaran i slicno...
Jel moze da se dobije broj tog Milana/Mice/kako god se covek zove
Posto na mom x50 korgu sky music lupa neke neverovatne cene, i traze da se prvo donese na "zvanicnu dijagnozu", a do detalja sam opisao u cemu je problem.

Posto na mom x50 korgu sky music lupa neke neverovatne cene, i traze da se prvo donese na "zvanicnu dijagnozu", a do detalja sam opisao u cemu je problem.
Zna li neko provereno gde da odnesem klavijaturu na popravku?