Ako se ne varam (a varam se čestostrugo88 wrote:[...]kad zuje prvi pragovi treba da se dotegne oko pola kruga i to je to

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Ako se ne varam (a varam se čestostrugo88 wrote:[...]kad zuje prvi pragovi treba da se dotegne oko pola kruga i to je to
Ako su ti ravni-jednaki pragovi, onda šelovanjem sedla ili vrata...strugo88 wrote:samo g. ok, uradicu to, pitam jer sam cuo nesto kad zuje prvi pragovi treba da se dotegne oko pola kruga i to je toTrooper wrote:podigni sedlo? Ako je samo jedna zica u pitanju
Pa kad si uzeo aluminijumsku gitaru....nebojsak wrote:Već sam pominjao, meni je gitara običavala samovati po nedelju dana u prostoriji na minusu, kao i na +40. Nikad ništa.
e tu smo! 10% vode! a kakve vode? kako se sa njom postupalo? kakvog su raspolozenja bili radnici dok su to drvo obradjivali? dzaba prazne price dok mi ne proucimo tu vodu...nebojsak wrote:Jok. Kako kažu pametni, optimum vlage u drvetu je između 5 i 1o odsto. Apsolutno suvo drvo se ponaša kao sunđer, tj upiće vlagu ako je ima u okolini i kriviće se. To je problem kod novih đitri iz fabrika.
nebojsak wrote:...Apsolutno suvo drvo .....
nebojsak wrote:Jok. Kako kažu pametni, optimum vlage u drvetu je između 5 i 1o odsto. Apsolutno suvo drvo se ponaša kao sunđer, tj upiće vlagu ako je ima u okolini i kriviće se. To je problem kod novih đitri iz fabrika.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests