Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Treba tuci osobu kojoj je palo na pamet da stavi plasticnu rucku na nesto sto izgleda onoliko...natural
daleko od toga da je natural... izgleda ko da ga je neki domaći stolar radio, imam ja rodju, kod njega u radionici sve tako
if its natural it gotta fuckin' cry SWAMP from it
if its natural it gotta fuckin' cry SWAMP from it
Last edited by Duane on 14 Dec 2012, 13:24, edited 1 time in total.
Е то, сад сам се вратио да преуредим коментар, овде треба да иде браон кожа шивена беж концем, а и она плочица са командама би могла да буде у некој другој боји, она црна изгледа бзвз.
I def bi legao neki...tint. Previse je svetlo, kao sto dvejn rece, deluje kao svezi uradak stolarske radionice, fali taj neki smek
Шта знам, ја бих још посветлео ону предњу плочу на којој су округли отвори. 100 људи... и тако то...
Fali fleka od kafe i fleka od flajke piva. I nagorelo od pljuge.
- rockozaurus
Fali ,bre,znoj i prljavstina...soul fali ovde.
nebojsak wrote:Fali fleka od kafe i fleka od flajke piva. I nagorelo od pljuge.![]()
rockozaurus wrote:Fali ,bre,znoj i prljavstina...soul fali ovde.![]()

u nedostatku dersua neko mora ovo da stavi

-
...
Last edited by Boogie Woogie on 14 Dec 2012, 15:15, edited 1 time in total.
-
ono istina, jes malo sterilno..
ne volem ni ja svetlo drvo
al mi ampić neobičan i nekako retro-fantastic..
a inače te gej fore i ima muda-nema muda deskripcije više govore o onima koji izgleda upravo tu" opremu" nemaju..pa bi da je nadomeste (o apsurda) pojačalima i gitarama..
verovatno o mudma govore i kad kola biraju, a verujem i da preferiraju žene smudma. (nekad mi skoro smeta što tako dobro vladam psisoologijom..)
msm, upiš (hihihi)
evo još par bez mudiju

ne volem ni ja svetlo drvo
al mi ampić neobičan i nekako retro-fantastic..
a inače te gej fore i ima muda-nema muda deskripcije više govore o onima koji izgleda upravo tu" opremu" nemaju..pa bi da je nadomeste (o apsurda) pojačalima i gitarama..
verovatno o mudma govore i kad kola biraju, a verujem i da preferiraju žene smudma. (nekad mi skoro smeta što tako dobro vladam psisoologijom..)
msm, upiš (hihihi)
evo još par bez mudiju

ma vladaš psihologijom do mudiju
izabrao si parče gej opreme sad REAP WHAT YOU SOW
izabrao si parče gej opreme sad REAP WHAT YOU SOW
Кхм... Ово је појачало за акустичну гитару. Канда сте се мало занели у тешку андерграунд причу. Приде је и ново појачало. А можда волите онај шминкерај, да одмах купите појачало с "историјом"?Duane wrote:nebojsak wrote:Fali fleka od kafe i fleka od flajke piva. I nagorelo od pljuge.![]()
rockozaurus wrote:Fali ,bre,znoj i prljavstina...soul fali ovde.![]()
E, ovi zvučnici su ti već kul, onako za minimalnu veliku dnevnu sobu sa ogledalom na plafonu. Samo ih prebriši malo, vidi se prašina iz aviona.