Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
a možda si ti kris preterao sa onim dilanom moranom pa si zaboravio na good ol' domaću šalu  

ovaj crni ide dobro uz neko Zepter™ posudjenebojsak wrote:E, ovi zvučnici su ti već kul, onako za minimalnu veliku dnevnu sobu sa ogledalom na plafonu. Samo ih prebriši malo, vidi se prašina iz aviona.
Кад видим "зној, прљавштина и соул" ја сам готово сасвим сигуран да ту шале нема.

sledeći put ja uzimam gitaru u meku

- 
				Boogie Woogie

Uzmi hepi mil, ume da se probere dobar komad u njemu.Duane wrote:sledeći put ja uzimam gitaru u meku
- 
				Boogie Woogie

to već ne bih znao, ne razumem se u posuđe..Duane wrote:
ovaj crni ide dobro uz neko Zepter™ posudje
al si na kecu iz toga zaključio da ja očiglednom imam neke sklonosti ka metalu čim pominjem posudje, jelte, simple logicBoogie Woogie wrote:to već ne bih znao, ne razumem se u posuđe..Duane wrote:
ovaj crni ide dobro uz neko Zepter™ posudje
znaš što deda mraz ima bradu?
nije red da deca dobiju sve poklone, mora nešto ostati i za psihologe ***** sunce
- rockozaurus

uff ima dušu
sa onim mekim š... ono izmedju š i ć, ono urban gangster stajl ima dušju, al ne crnogorski nego to meko

sa onim mekim š... ono izmedju š i ć, ono urban gangster stajl ima dušju, al ne crnogorski nego to meko
- nemanjavelimirovic
 - u zemlji telecastera

Ja bi i Meso ono iznad i ovo!  

Bilo kakav Orange/Mesa/Ampeg i to je to, ne moze da ne valja. I za gitaru i za bas. Posebno za bas

- 
				Boogie Woogie

ma jok bre..samo kapiram da se razumeš u šerpe und lonceDuane wrote:
al si na kecu iz toga zaključio da ja očiglednom imam neke sklonosti ka metalu čim pominjem posudje, jelte, simple logic
što je okej, valjda..
can't believe you just made a joke...Boogie Woogie wrote:ma jok bre..samo kapiram da se razumeš u šerpe und lonceDuane wrote:
al si na kecu iz toga zaključio da ja očiglednom imam neke sklonosti ka metalu čim pominjem posudje, jelte, simple logic
što je okej, valjda..
zezam se