R. M. Točak
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: R. M. Točak
Molim gazde na forum da obrisu sve ovo o Tocku,jer ako Tocak cuje da mu na koncert nece doci Trza,Bugi vugi i jos neki to ce ga sigurno mnogo pogoditi pa ce otkazati koncert.Drugar i ja kupili karte steta da nam propadne. 

-
Nisam znao da je Dersu otišao sa foruma!Maki91 wrote:
Čudi me da nije ranije to uradio.
Moj nick treba čitati baš kako je i napisan: USRED ZALA! To je množina, a poređenje Bizetića sa Točkom je samo jedno zlo koje je prelilo čašu. Mislim da više neću ni da lajkujem ovaj forum. Kako sam ranije živeo bez njega tako ću i ubuduće. Ima još par značenja pa je i anagram od Dersu Uzala, to je istina.
Dodaću samo da informacije uvek dođu do onoga kome su namenjene, pre ili kasnije. Ne verujem da Točak prati ovakav forum, ali sam siguran da će mu neko več preneti šta se piše o njemu, možda neki učenik ili poznanik. Toliko je toga ružnog napisano o čoveku koji je postigao više od bilo koga sa foruma da je tužno. Moderatori sve to dozvoljavaju i tako iz dana u dan potpomažu urušavanje kvaliteta i ugleda foruma. Zato i nema poznatih muzičara na ovom forumu. Šta da se radi, stvar politike vlasnika foruma.
Nije reč samo o Točku, svi pomenuti uglavnom saznaju šta je o njima pisano, a pominjano je dosta imena.
-
A nista ti ne brini, doci ce vec moderatori posle jedno mesec dana i obrisati 20 strana unazad, posto je tesko razgranicit sta je spam sta nije... Pa naravno da je tesko kada se ne radi na vreme, najlakse je tako biti moderator.... A vas koji ste ulozili neko vreme i trud da napisete nesto smisleno na temi, ko vas jebe.Usred Zala wrote: Dodaću samo da informacije uvek dođu do onoga kome su namenjene, pre ili kasnije. Ne verujem da Točak prati ovakav forum, ali sam siguran da će mu neko več preneti šta se piše o njemu, možda neki učenik ili poznanik. Toliko je toga ružnog napisano o čoveku koji je postigao više od bilo koga sa foruma da je tužno. Moderatori sve to dozvoljavaju i tako iz dana u dan potpomažu urušavanje kvaliteta i ugleda foruma. Zato i nema poznatih muzičara na ovom forumu. Šta da se radi, stvar politike vlasnika foruma.
Nije reč samo o Točku, svi pomenuti uglavnom saznaju šta je o njima pisano, a pominjano je dosta imena.
Vol'o bih da Borko ne sazna. to bi ga slomilo
-
Sve je to jedan veliki rok cirkus... 

Ne brini, nećemo ga imenovati.Bluesko wrote:Vol'o bih da Borko ne sazna. to bi ga slomilo
- Haralampije
I ne javljajte nista Borisu Bizeticu,da se ne popali i dodje na forum.
Nego procitajte intervju u danasnjim novostima,Tocak lepo rece za taj famozni koncert Parpla,da je sve to najobicniji mit.Tako da svi koji taj dogadjaj smatraju bozanskim....sedite pre citanja.
Nego procitajte intervju u danasnjim novostima,Tocak lepo rece za taj famozni koncert Parpla,da je sve to najobicniji mit.Tako da svi koji taj dogadjaj smatraju bozanskim....sedite pre citanja.

-
Covek je samo skroman, nista vise. Nece da se hvali takvim stvarima. 

-
Ljudska glupost, a samim tim i zloba, nemaju granice..
pogledajmo samo šta se dešava.
Ja ni jednom prečju nisam"uporedio" Bizetića sa Točkom, a neki mandrili ovde to sada trpaju u isti folder.
Ja sam govorio o talentu, potencijalima isl, al ajde nauči ti svinju da peva..
Btw, pročitao sam interview i čoveka novinar lepo pita o tome da su im ljidi bežali sa koncerata smoreni i bez rzumevanja za njihovu svirku.
U prevodu: njihova muzika je teška, nemuzikalna, svarljiva samo izgleda lokalpatriotama koji nemaju talenat za muziku već za srbovanje,za kupujmo domaće isl.
A sam Točak je lepo rekao da nisu imali šanse da se probiju na Zapad, da je to podvig..isl. Sva eto sreća te sad svako ima youtube i šta reći više? Čovek je svestan i dokle može i dokle ne može.
Što se mene tiče to je sasvim pošteno.
Ja ni jednom prečju nisam"uporedio" Bizetića sa Točkom, a neki mandrili ovde to sada trpaju u isti folder.
Btw, pročitao sam interview i čoveka novinar lepo pita o tome da su im ljidi bežali sa koncerata smoreni i bez rzumevanja za njihovu svirku.
U prevodu: njihova muzika je teška, nemuzikalna, svarljiva samo izgleda lokalpatriotama koji nemaju talenat za muziku već za srbovanje,za kupujmo domaće isl.
A sam Točak je lepo rekao da nisu imali šanse da se probiju na Zapad, da je to podvig..isl. Sva eto sreća te sad svako ima youtube i šta reći više? Čovek je svestan i dokle može i dokle ne može.
Covek koji pominje BB-a, Sedmoricu mladih (o, bozeJa sam govorio o talentu, potencijalima isl

Pa jbt, Tocak je za ove nesretne likove Bah, Sopen i Betoven, u paketu.

Foht se u grobu prevrce, Bata Kovac pravi novu baladu.
Pazi sad kad coveku uzmes reci iz konteksta moze da ispadne da je sasvim nesto drugo hteo da kazeBoogie Woogie wrote:Ljudska glupost, a samim tim i zloba, nemaju granice..
Boogie Woogie wrote: Btw, pročitao sam interview i čoveka novinar lepo pita o tome da su im ljidi bežali sa koncerata smoreni i bez rzumevanja za njihovu svirku.
Boogie Woogie wrote: al ajde nauči ti svinju da peva..
Boogie Woogie wrote: nemaju talenat za muziku
Boogie Woogie wrote:Ljudska glupost, a samim tim i zloba, nemaju granice..
Last edited by pedja 81 on 16 Dec 2012, 17:11, edited 1 time in total.
Boris Bizetić nas je zadužio skoro kao Borko Mitić. Toliko hitova, toliko talenta, toliko muzike™
+1Bluesko wrote:xxxxxx nas je zadužio skoro kao yyyyyy. Toliko hitova, toliko talenta, toliko muzike™
Kič'd
NE NE NEBOJŠA! OVDE MORAMO IMENOVATI! DA SE ZNA KO I KOLIKO URADIO! KOnkretno Boris, Borko, Aleksandra Sladjana Milošević i svi ostali su oni koji su nas talentom, radom,trudom,talentom,potencijalom,trudom,talentom,pesmom i talentom zadužili da im podignemo i spomenik ako treba!
smrt šundu
smrt šundu
-
Bizetić, Kovač, 7 mladih su za "srpski rock" jednostavno elita.sinisake wrote:Covek koji pominje BB-a, Sedmoricu mladih (o, bozeJa sam govorio o talentu, potencijalima isl) u kontekstu price o talentu, potencijalima... morao bi da se zapita o sopstvenim estetickim kriterijumima.
![]()
Pa jbt, Tocak je za ove nesretne likove Bah, Sopen i Betoven, u paketu.![]()
Foht se u grobu prevrce, Bata Kovac pravi novu baladu.
Ljudi su pravili hitove koje pamte generacije, hitove koji su ljude terali i da plaču i da se smeju, muziku koja ljude povezuje prepoznatljivim estetsko-psihološkim arhetipovima - jednom rečju, muziku.
Nasuprot tome, svirka Smaka je najvećim delom pretenciozna gnjavaža
toliko dosadna, da je čak i njih same smorila..