Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Kill surf city wrote:Deder, neki koment?
na netu ima gomila testova ...kako dobrih tako i losih...amp je veoma cool...glasno i crunchevito sa odlicnim tremolom...jedina zamerka su eftine kineske lampe i ne bas preterano kvalitetan 15" zvucnik...zamenom istih dobija se opasno malo pojacalo...ja sam odma izvadio V1 ecc83 i umesto nje stavio neku staru ei nish ecc81...ton se odma poboljšao...smanjio se gain, dobilo vishe cleana, bassa i headrooma...inache amp sam uzeo u onoj nasoj muzickoj prodavnici u Gepratovoj...na novogodisnjem popustu...izaslo me nekih 31000 din...za te pare ne moz kupit bolje lampasko pojacalo...znaci definitivno vredi uloziti koji dinar i modovati amp!Gagi wrote:Kill surf city wrote:Deder, neki koment?+ test
Ima li ikakve sanse da tu stanu dve desetke umesto petnaestice ?xspaceman wrote:jutros doneo đed mraz!
verovatno funkcionise kao onaj weber beam breaker...pravi da se ravnomernije cuje ispred i da ne bude krestavo on axis a tupo svuda drugde.Trooper wrote:Ovaaaj, a zar mu ne pravi problem tolika kolicina drveta i mali otvori za zvucnik. Koliko sam citao, doduse za bas kabinete, zvucnik bi trebalo oko 55-60% da bude otkriven (kad se npr gleda gustina metalne mreze)
xspaceman wrote:na netu ima gomila testova ...kako dobrih tako i losih...amp je veoma cool...glasno i crunchevito sa odlicnim tremolom...jedina zamerka su eftine kineske lampe i ne bas preterano kvalitetan 15" zvucnik...zamenom istih dobija se opasno malo pojacalo...ja sam odma izvadio V1 ecc83 i umesto nje stavio neku staru ei nish ecc81...ton se odma poboljšao...smanjio se gain, dobilo vishe cleana, bassa i headrooma...inache amp sam uzeo u onoj nasoj muzickoj prodavnici u Gepratovoj...na novogodisnjem popustu...izaslo me nekih 31000 din...za te pare ne moz kupit bolje lampasko pojacalo...znaci definitivno vredi uloziti koji dinar i modovati amp!Gagi wrote:Kill surf city wrote:Deder, neki koment?+ test
![]()
predlozi za mod:
http://billmaudio.com/wp/?page_id=1203
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest