Hard case na budžetu za strat
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Hard case na budžetu za strat
Dakle,kao što naslov kaže,kofer za stratokaster,što jeftiniji a da završi posao. Kitara mi se trenutno vuče kojekude po kući,često i u nezagrejanoj prostoriji,pa joj šija 'radi'. Zgodno bi mi bilo da je položim na neki pliš u koferče i cap-carap,zaključaš i pod krevet. Videh ovde u Nišu neki aster kofer za valjda 4500 rsd na nekom NG popustu,jel imao neko iskustva sa tim aster koferima i na šta to liči?
Re: Hard case na budžetu za strat
imam ja iskustva doduse sa koferom za akustaru , ali odlicni su narocito sa te novce
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Meni su isto okej, jedino mi se cini da su malko teski (ovi za elektricnu gitaru - tweed i sl), ali za te pare+nov kufer= win. 

Da,ovaj što sam ja gledao nije bio lagan,ali ni težak,ima neki kao crni pliš unutra i mali odeljak za pribor.Ništa valjda nije pisalo na njemu,to mi se svidja.Šta mislite,jel bolji kofer oblika gitare ili onaj ćoškasti,kvadratni?Imaju valjda neke mogućnosti da se stave kaiševi da mogu ići na leđa,mada to se ne setih da pogledam.
Da li si razmisljao o soft case? Jer oni mogu na ledja, za HCove nisam siguran, bar ja to nisam sretao. A pain in the ass je tegliti kofercinu kad ides peske/gradskim prevozom
Meni je više zbog multifunkcionalnosti,kao zaštita od neg. uticaja vlage & hladnoće na instrument napolju i unutra,tu bi gitara uvek stajala kad sam duže van kuće/grada. Lako cu za gigbag.
Meni je trenutno kući jedan Telac koji sređujem i baš je spakovan u taj Aster kofer. Mogu ti reći da je kofer zaista dobar, fino je postavljen unutra, ima taj jedan odeljak finih dimenzija za najosnovnije potrepštine, deluje dovoljno čvrst... Vidim da smo sugrađani ili si negde u okolini Niša, ja sam se nedavno raspitivao oko tih kofera po prodavnicama na gradu i tada ih nije baš bilo, možda su se opet pojavili?
Jesmo sugradjani,pratio sam tvoje projekte koje postuješ.Imaš u onom M.xu kod gim. samo nemoj da mi uzmeš zadnji
. Objasnio mi čo'ek da su na popustu do Božića,pa sad možda mi se otme koji hard-earned peanuts iz zgrčene pesti. Stvar je u tome da gitaru ne mogu da držim na stalku,jerbo dodžer obara sve po kući,a pipavo mi je da montiram držač na zid pa da mi služi kao seizmograf,ovako u kofer i ćao. Jedino što ću se navežbati onoliko sa njom u koferu..

posle ovog 'nemoj da mi uzmeš zadnji' išao je smajli 

mislim da je to redovna cena u krsturskom mix-u ja sam za akustaru prosle godine pazario za 34 eura tamo
Možda,ja pitah prodavca,kaže da su oko 8k ,vidim na sajtu stoji precrtano 70€ pa stavljeno 35€,verovatno je tako duže vreme. Sačekaću sledeći 15. pa ako ih ima jos bilo nam je sudjeno. Ako je Nikola imao poz. iskustva sa aster koferom enough said
Ne brini ništa, neću uzeti taj kofer, raspitivao sam se iz drugih razloga.
Nemoj ja da ti budem merilo, ali za ovo što si napisao završavaće posao samo tako. Mislim da za te pare bolji kofer nećeš naći...

Nemoj ja da ti budem merilo, ali za ovo što si napisao završavaće posao samo tako. Mislim da za te pare bolji kofer nećeš naći...