Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Fender strato kaster 1962
reko bi da je

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Taman da nosi Twin Reverbe i full stack-ove, kada je već u grupi "Gitarska pojačala"
http://www.kupujemprodajem.com/Poskupel ... id=5769772
Zbog praznika , proteklih i predstojecih , VELIKO POSKUPLJENJE ! ! !
Daleko najmocnija gitara sa najmocnijim zvukom ikada i bilo kada , koja ubija na mestu ceo Daleki , Srednji i Bliski Istok, bivsi SSSR , Skandinaviju , zemlje Beneluksa i preostale delove EU. . . NEVIDJENA ! ! ! ! Gitara iz naslova je made in Japan a napravljena je u Koreji ! Drvo je fenomenalno i jako kvalitetno a raslo je u sumi pa je nazalost poseceno . Struja i magneti su posebno dobri i rade i kad nema struje. Devojcice vriste a mala deca placu u toku proizvodnje zvuka na ovom instrumentu . Bespogovorno izvanredan komad ! ! !
Citati najpoznatijih domacih autora oglasa
A moze i ovako :
Yamaha Pacifica 120SJ Yellow NS vintage , Alder body , soft C neck, niska akcija , odlican tanak , mekan i udoban vrat , bez ostecenja . Pickups: 2x Yamaha (Alnico V) HU, Neck: Maple/Rosewood, Hardware: Chrome, Tuner: Yamaha, Scale: 648mm, color - Yellow Natural Satin.
A sada stvarno :
Gitara je zaista dobra i sve se moze proveriti na snazi i pojacalu koje odaberete. Gitara nije pojeftinila i nece a od zamena moze samo neki stariji Squier Stratocaster ili Telecaster made in Korea
Zbog praznika , proteklih i predstojecih , VELIKO POSKUPLJENJE ! ! !
Daleko najmocnija gitara sa najmocnijim zvukom ikada i bilo kada , koja ubija na mestu ceo Daleki , Srednji i Bliski Istok, bivsi SSSR , Skandinaviju , zemlje Beneluksa i preostale delove EU. . . NEVIDJENA ! ! ! ! Gitara iz naslova je made in Japan a napravljena je u Koreji ! Drvo je fenomenalno i jako kvalitetno a raslo je u sumi pa je nazalost poseceno . Struja i magneti su posebno dobri i rade i kad nema struje. Devojcice vriste a mala deca placu u toku proizvodnje zvuka na ovom instrumentu . Bespogovorno izvanredan komad ! ! !
Citati najpoznatijih domacih autora oglasa
A moze i ovako :
Yamaha Pacifica 120SJ Yellow NS vintage , Alder body , soft C neck, niska akcija , odlican tanak , mekan i udoban vrat , bez ostecenja . Pickups: 2x Yamaha (Alnico V) HU, Neck: Maple/Rosewood, Hardware: Chrome, Tuner: Yamaha, Scale: 648mm, color - Yellow Natural Satin.
A sada stvarno :
Gitara je zaista dobra i sve se moze proveriti na snazi i pojacalu koje odaberete. Gitara nije pojeftinila i nece a od zamena moze samo neki stariji Squier Stratocaster ili Telecaster made in Korea
Platio je gitaru 26.000 u Mitrosu, jedno vreme je kostala i 20.600 din, i drzi ovu cenu. Drzace je tako par godina, onda ce ili spustiti, ili ce je povuci sa oglasa. Ljudi su prodavali ovu sa natural finish-om, ili onu crnu lakiranu za 100-120 jura, i tesko je odlazila, tj. vukli su se oglasi na KP.
-
Gitara je placena 100 jura. Uzeo je od mog ortaka, za sina™. 

- LifelessDead
Pa to je posao, naucis sina da svira i jos zaradis duplo posle.
Eto, ali toliko je posebna da je poskupela 80% 

- mislim_stvarno
- alucard_earl
mora da je od ljudske kože kad je tako skup.alucard_earl wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Arbiter- ... id=5770046
"Ako vec imate dobru gitaru..."![]()
- rockozaurus

"Gibraltarska kobilica"...mislim_stvarno wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-R ... id=5769882
300e za iskasapljenji rga?! LOL

- nikolic025
Jel neko moze, sa sigurnoscu dami kaze koje godine je proizvedena sledeca gitara i ako zna neku informaciju,posto sam cuo razne price da je 61. pa da je 74. pa 69.... Pa da vredi 60000 $ i slicno.
U pitanju je Les Paul Custom sa sledecim serijskim brojem 100190
Ja sam trazio po netu,ali nista konkretno nisam nasao...
Hvala u napred.
U pitanju je Les Paul Custom sa sledecim serijskim brojem 100190
Ja sam trazio po netu,ali nista konkretno nisam nasao...
Hvala u napred.
gibsone je jako tesko na osnovu serijskog broja samo datirati, njihovi brojevi se preklapaju po godistima, trealo bi videti dali je broj utisnut na poledjini headstocka ili je nekako drugacije napisan... i da li ima zadebljanje ono na prelazu iz headstocka u vrat i jos par detalja ce pokazati pravo godiste...
hehe, pa vi ste mogli to i uz pićence da raspredete