na prvo gledanje sam se zgrozio i pomislio kako je bas ruzno kad neko hoce kod strata da promeni sve a da opet izgleda ko strat. i pogresio sam
sto sam vise analizirao sve mi se vise dopadala gitara i sve su mi se vise linije uklapale i nastavljale jedna drugu. ergonomska resenja su lepo nenapadno uklopljena i sve je odmereno . ne probah je te ton ne komentarisem ali ne sumnjam u kvalitet . intarzije no coment.
Pa odavno zhelim telecaster deluxe a plus kad sam video u ovom finishu joj razboleo sam se od zhelje hehe.
A imaju inache neke totalno chudne modele su dobili, pored ovog video sam npr jednog telca sa p90-kama u izuzetno lepom finishu i chini mi se s jednom F rupom, a mozhda i tripujem, koshta neshto 47 hiljada, bash sam se iznenadio, i ta varijanta sa p90 je takodje predivna naravno. I ovaj black dove model koji se vidi odmah iza ovog sparkle-astog je fantastichan ima moj burazer svaki put se odushevim kad je probam kod njega super je gitara.
Cortex wrote:Pa odavno zhelim telecaster deluxe a plus kad sam video u ovom finishu joj razboleo sam se od zhelje hehe.
A imaju inache neke totalno chudne modele su dobili, pored ovog video sam npr jednog telca sa p90-kama u izuzetno lepom finishu i chini mi se s jednom F rupom, a mozhda i tripujem, koshta neshto 47 hiljada, bash sam se iznenadio, i ta varijanta sa p90 je takodje predivna naravno. I ovaj black dove model koji se vidi odmah iza ovog sparkle-astog je fantastichan ima moj burazer svaki put se odushevim kad je probam kod njega super je gitara.
da li si mozda video classic plauer 60 stratocaster mexico.nije ga bilo u prodaji jako dugo.