Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nikolic025
Re: Fender strato kaster 1962
Pa,klasika,na poledjini glave,samo malo blize civijama,nije toliko visoko kao kod novih i jeste utisnut,cini mi se da kao neko brdasce kod prelaza sa glave na vrat,ali cu ga sledeci put malo bolje osmotriti.Ja sam mislio da je dovoljan serijski,ali nigde ne mogu da nadjem nista posebno o tome.
Znam samo da je vrat iz nekoliko delova,sad sam vec zaboravio,ali sigurno ima tri daske...
Znam samo da je vrat iz nekoliko delova,sad sam vec zaboravio,ali sigurno ima tri daske...
to je to ladno, pazari pa slike 

prilicno sam siguran da nije... druga stvar, ako mislimo na isto, a verujem da mislimo gitara je krs, vlasnik budala i nije na prodaju, barem ne zna nista manje od 50k...
- nikolic025
Nema sanse da kupim to,stvarno je krs...Nikakav zvuk,nikakva pod ruku...Mada bih voleo da posedujem takvu gitaru,a da ne poznajem prethodnog vlasnika,pa da je sredim po sebi...Drvo,verujem da je odlicno i da je sazrelo skroz,ali pragovi,civije,magneti,kobilica,kompletna elektronika,samo za kontejner.
Poslao sam Gibsonu mail,kazu da im slike posaljem,i ako znam istoriju gitare,a ne zna je niko,naravno...
Jedino me jako drka sto se na sva usta prica kako je ta gitara jedinstvena i da ima samo 50 na svetu i da je bas takva gitara sa istim pocetnim serijskim brojem bila na Pawn Stars i da je procenjena na 60000$...A ja licno nisam gledao,i tu ima mnogo razlicitih faktora,prvo,sigurno je u boljem stanju,drugo,i dva broja razlike cine cudo,a trece,mozda je bila od nekog poznatog gitariste...
No Alen iz goblina je video serijski broj i rekao da je iz 1961. Pa sam se malo nasmejao,ako Gibson po serijskom broju ne moze da utvrdi tacno godiste i sta ja znam,a Alen moze...Onda cemo da ga preporucimo da ga zaposle...Sta da kinje ljude da im slikaju gitare itd...
Poslao sam Gibsonu mail,kazu da im slike posaljem,i ako znam istoriju gitare,a ne zna je niko,naravno...
Jedino me jako drka sto se na sva usta prica kako je ta gitara jedinstvena i da ima samo 50 na svetu i da je bas takva gitara sa istim pocetnim serijskim brojem bila na Pawn Stars i da je procenjena na 60000$...A ja licno nisam gledao,i tu ima mnogo razlicitih faktora,prvo,sigurno je u boljem stanju,drugo,i dva broja razlike cine cudo,a trece,mozda je bila od nekog poznatog gitariste...
No Alen iz goblina je video serijski broj i rekao da je iz 1961. Pa sam se malo nasmejao,ako Gibson po serijskom broju ne moze da utvrdi tacno godiste i sta ja znam,a Alen moze...Onda cemo da ga preporucimo da ga zaposle...Sta da kinje ljude da im slikaju gitare itd...
-
Pretpostavljam da je cena povoljna, pa te je zato zaintersovalo? S obzirom da mora sve da se sredjuje...
ma nije ni slucajno povoljna cena.... kazem ja, znam o cemu se radi, covek je budala....
druga stvar.. mislim da ta gitara ni slucajno ne moze biti 61. problem je u tome sto je u wine red boji, a 61. su se customi radili iskljucivo u crnoj boji.. mislim da sam negde procitao da je ta boja tek 70ih uvedena, vrat iz tri dela je karakteristican za modele posle 69, a tada je uvedeno i ono zadebljanje o kome sam pricao... telo bi trebalo da je iz tri dela, stim sto je jedan deo javor izmedju dva mahagonija.. pogledaj to sve veceras ako kad budete svirali, ako budes bio sposoban
... posllikaj to dobro, ispod serijskog broja bi trebalo da bude utisnuto made in usa, to je gitara iz 70ih skoro sigurno, a ne vredi ni slucajno 60k evra, mislim da toliko vrede samo najvredniji customi...
ja obicno kad su kola u pitnanju pa je vlasnik nerealan sa cenom kazem da je jedini sa tim brojem sasije pa je zato ta cena, ali na ovu gitaru ni to nije primenjivo
e, da... u pawn starsima je bio jedan custom, covek je tvrdio da je 60. ali je strucnjak ustanovio da je zapravo 74. ili nesto tako... i to je bila crna gitara sa tri pup-a ako se ne varam...
druga stvar.. mislim da ta gitara ni slucajno ne moze biti 61. problem je u tome sto je u wine red boji, a 61. su se customi radili iskljucivo u crnoj boji.. mislim da sam negde procitao da je ta boja tek 70ih uvedena, vrat iz tri dela je karakteristican za modele posle 69, a tada je uvedeno i ono zadebljanje o kome sam pricao... telo bi trebalo da je iz tri dela, stim sto je jedan deo javor izmedju dva mahagonija.. pogledaj to sve veceras ako kad budete svirali, ako budes bio sposoban

ja obicno kad su kola u pitnanju pa je vlasnik nerealan sa cenom kazem da je jedini sa tim brojem sasije pa je zato ta cena, ali na ovu gitaru ni to nije primenjivo

e, da... u pawn starsima je bio jedan custom, covek je tvrdio da je 60. ali je strucnjak ustanovio da je zapravo 74. ili nesto tako... i to je bila crna gitara sa tri pup-a ako se ne varam...
- sirac-šunka
- vragolan
uh, pa ovo je stvarno povoljno: usa P Bass za samo 120e!!!??? Ko pre devojci...sirac-šunka wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Fender-P ... id=5770048

Jolana bass,ovo se neko zeza

Ma kontam da je neko nasao na tavanu pa procitao sta pise
karton wrote:uh, pa ovo je stvarno povoljno: usa P Bass za samo 120e!!!??? Ko pre devojci...sirac-šunka wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Fender-P ... id=5770048
Pa, sto ti ne pozuris kad si tako odusevljen...hehehe...ponudi mu 350 evrica, mozda i pobetis na aukciji...hehehe...

mateuspoz wrote:karton wrote:uh, pa ovo je stvarno povoljno: usa P Bass za samo 120e!!!??? Ko pre devojci...sirac-šunka wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Fender-P ... id=5770048
Pa, sto ti ne pozuris kad si tako odusevljen...hehehe...ponudi mu 350 evrica, mozda i pobetis na aukciji...hehehe...

- nikolic025
Aleksej79ns wrote:Pretpostavljam da je cena povoljna, pa te je zato zaintersovalo? S obzirom da mora sve da se sredjuje...
Alen i Ranko iz Tetra Panka su mu nudili jedno vreme i 5000E,a on nije hteo da je da,i kaze da je nikad nece prodati...A jedino zbog cega se interesujem za nju,jeste da mu nabijem na nos da ta gitara ne vreni ni 5000E,i da je trebao da uzme kad je imao prilike...Sto je najgore,lik mi dodje neki zet,i svirali smo zajedno za NG,sada,ali ne mozes coveka nabediti da za neke stvari nije u pravu.
A sto je jos gore,kazem mu da kod nasih PRAVIH majstora moze za relativno male novce da dotera to sto nije ispravno,sa originalnim delovima,tipa potovi,pragovi i switch su u najgorem stanju,ali nece,kaze da nece da nosi nikome,nego ako bude imao prilike u ovlasceni Gibson servis...Znaci dace pare koliko da kupi novu...Ako u opste i bude nosio na servis.
Tenji wrote:Ovo bese Muzzy prodavao pre par meseci za 100 evra? http://www.kupujemprodajem.com/Olp-sign ... d=14481383Spoiler:
Da, to je moja stara gitara.
Za cenu... no comment. Al' dobro, nek je ceni onako kako zeli

nikolic025 wrote:Aleksej79ns wrote:Pretpostavljam da je cena povoljna, pa te je zato zaintersovalo? S obzirom da mora sve da se sredjuje...
Alen i Ranko iz Tetra Panka su mu nudili jedno vreme i 5000E,a on nije hteo da je da,i kaze da je nikad nece prodati...A jedino zbog cega se interesujem za nju,jeste da mu nabijem na nos da ta gitara ne vreni ni 5000E,i da je trebao da uzme kad je imao prilike...Sto je najgore,lik mi dodje neki zet,i svirali smo zajedno za NG,sada,ali ne mozes coveka nabediti da za neke stvari nije u pravu.
A sto je jos gore,kazem mu da kod nasih PRAVIH majstora moze za relativno male novce da dotera to sto nije ispravno,sa originalnim delovima,tipa potovi,pragovi i switch su u najgorem stanju,ali nece,kaze da nece da nosi nikome,nego ako bude imao prilike u ovlasceni Gibson servis...Znaci dace pare koliko da kupi novu...Ako u opste i bude nosio na servis.
ma kad bi je ja lepo pregledao nasao bi koje je godiste, najmanji je to problem... ali ta gitara ne vredi 5k evra ni u snu... posebno ne u srbiji...