Trenutno sviram na squier jagmasteru( jos par dana samo verovatno) i squier vm jazzmasteru i korg microkorg xl.
Pedalboard se sastoji trenutno od: Devi ever shoegazera, boss hm2, Ehx little big muffa, Eclipse(rat clone), boss psm5, yamaha dsc20m chorus, ehx small clone, ehx small stone nano, boss rv3, boss dd20, boss fv50h. To je ovih zadnjih par dana takav raspored, ali bas sam svasta izmenjao u zadnje vreme.
Mene zanima taj Korg MicroKorg XL, kako te sluzi?
Evo napokon sam snimio Echo Park, a i izmerio ga (BabaSlim ideja)
Nemanja, tvoji prvi demoi opreme (koje uvek imas gomilu) su mi mi bili neprivlacni, jer kvalitet snimka nije bio neki, bilo je muljavo... Sad sam, u najmanju ruku, odusevljen. Ovo je jedan od boljih demoa, kvalitet na nivou i odlican koncept (odradit ga muski!).
Noisy_jazzmaster wrote:
Sa jazzmasterom se jos uvek upoznajem posto sam ga uzeo pre nekih nedelju dana. Za sada mi se jako svidja. Magneti se meni bas svidjaju, vrat je odlican, civije mi isto izgledaju sjajno, za sada nisam imao problem sa rastimavanjem. Finish je odlican. Minus je bridge, umesto kog cu uskoro da stavim mustangov. Sve u svemu za 30000 rsd je fenomenalna gitara. Squier je bas poceo ozbiljno da radi i to mi se svidja. Mislim da ce sledece gitara da mi bude jaguar iz ove serije.
Gde si uzeo tog JM-a? I ja sam zainteresovan za tako nesto medjutim u Mitrosu nisam video da imaju nove modele. Imaju samo one starije sa stratolikim bridzom i to samo sunburst varijanta i maple neck.
Uzeo sam ga u niskom mitrosu. Sada je ostao samo j mascis jazzmaster ja koliko znam. Verujem da i u ostalim njihovim radnjama imaju. Dobili su ih skoro ja koliko znam, i jazzmastere i jaguare te nove, mustange jedino nisam video.
Ja sam bio pre desetak dana u Mitrosu u Bg-u i nisu imali nista, samo po jedan stariji model Jaguara i JM-a i to im je bilo sve. Redovno proveravam kad odem za Bg i nista se nije promenilo vec mesecima unazad.
Vidis bas sam bio zainteresovan za Mascisov model Ko zna mozda ce sad posle NG da dobiju i ovde, mada kontam da bi mogli da prebace iz drugih radnji ako je neko bas zainteresovan.
Juce mi je ispala skroz dobra akcija za jagmastera. Nabavice mi lik mustangov bridge u zamenu za jaga i doplata naravno. Tesko da cu jazzya da prodajem
Nemanja, tvoji prvi demoi opreme (koje uvek imas gomilu) su mi mi bili neprivlacni, jer kvalitet snimka nije bio neki, bilo je muljavo... Sad sam, u najmanju ruku, odusevljen. Ovo je jedan od boljih demoa, kvalitet na nivou i odlican koncept (odradit ga muski!)
Ton za svaku pohvalu!!!
Ako budes prodavao Echo Park javi...dusa me boli sto sam propustio jedan na KP nedavno za smesnu kintu...