Fender Mustang 3 i 4 pojačalo
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Fender Mustang 3 i 4 pojačalo
Pozdrav. Kako se vam čini Fender Mustang 3 ili 4 pojačalo? Kakvi su zvukovi? Jel su dobri ili se čuju plastic sintetički? Kakvi su celestion speakeri koji su ugradjeni? Da li bi ih upotrebili na igranje uživo? Hvala.
Re: Fender Mustang 3 i 4 pojačalo
Sviro sam samo keca i dvojku, mada je sve isti proc i softver. Meni so to opasno sviđa samo po sebi, a i u poređenju sa Marshall-ovim FX kako već i Roland Cubićem. Ne vidim ikakvih problema za svirku po kući, sa drugarima u podrumu, kafiću, klubiću pa i bini. Iskreno, a pričam kao neko ko je navikao na pojačala, mnogo mi je prihvativije taj trip (modeling pojačala)
od procesora pa u razglas.
Trojka i četvorka bi bili samo još bolji u svemu navedenom - više snage, mnogo bolji zvučnici, otvorena leđa pojačala i displej koji ti dozvoljava da sve parametre menjaš na samom pojačalu (za razliku od 1 i 2, koje moraš da kačiš na komp da bi ušao i sitna crevca edit-a).
IMHO, trenutno best buy na tržištu.
P.S. Ako se ima oraha onda se, naravski, ide na besan proc, besan snagaš i isto tako besnu kutiju...

od procesora pa u razglas.
Trojka i četvorka bi bili samo još bolji u svemu navedenom - više snage, mnogo bolji zvučnici, otvorena leđa pojačala i displej koji ti dozvoljava da sve parametre menjaš na samom pojačalu (za razliku od 1 i 2, koje moraš da kačiš na komp da bi ušao i sitna crevca edit-a).
P.S. Ako se ima oraha onda se, naravski, ide na besan proc, besan snagaš i isto tako besnu kutiju...

- mislim_stvarno
guv'nor wrote:P.S. Ako se ima oraha onda se, naravski, ide na besan proc, besan snagaš i isto tako besnu kutiju...![]()
![]()

Taj rad
Samo, mogao si da upariš kutiju i snagaša, što si ga ušarenio kada obe firme prave i jedno i drugo?

Samo, mogao si da upariš kutiju i snagaša, što si ga ušarenio kada obe firme prave i jedno i drugo?

Ma dobro, mesa lepse ide uz rackove sa procesorima/snagasima, za marsal ti treba glava na boksu da bi izgledalo kako treba
- mislim_stvarno
don't split hairs with me Rodney!guv'nor wrote:Taj rad![]()
Samo, mogao si da upariš kutiju i snagaša, što si ga ušarenio kada obe firme prave i jedno i drugo?![]()
![]()
I like to mix it up

da li je neko uporedjivao dvojku sa fender super champx2 pojacalom.guv'nor wrote:Sviro sam samo keca i dvojku, mada je sve isti proc i softver. Meni so to opasno sviđa samo po sebi, a i u poređenju sa Marshall-ovim FX kako već i Roland Cubićem. Ne vidim ikakvih problema za svirku po kući, sa drugarima u podrumu, kafiću, klubiću pa i bini. Iskreno, a pričam kao neko ko je navikao na pojačala, mnogo mi je prihvativije taj trip (modeling pojačala)
od procesora pa u razglas. schamp
P.S. Ako se ima oraha onda se, naravski, ide na besan proc, besan snagaš i isto tako besnu kutiju...![]()