Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
i sa onom neonkicom odozdo pozeljno plavom ili ljubicastom, pa iz daljine izgleda kao da lebdi nad asfaltom 

...a ima i onih koji nose crni barjak, polepe po kolima umrlice, ovih dana badnjak, krstače zakače da ih "čuvaju", jelkice, compat dikove zbog radara..hehehe... 

taj zonfa, kao ranije ono vuneni volan i playboy nalepnice 

-
Jao jeste, to je istina, vozaci BMWa su najcesce nevidjeni seljaci...nebojsak wrote:Kad vidim lika koji divlja po gradu, seče, gura se na semaforu na pešački, ne daje migavac, u 85% slučaja se ispostavi da je u pitanju bembara ili Golf

true dat...i obicno je srebrni 320d circa 2001-vo
-
Hm, pre sam mislio na vozace E30...bancika wrote:true dat...i obicno je srebrni 320d circa 2001-vo

haha, to su oni koji zalepe M3 nalepnicu sa buvljaka pa voze kao da je stvarno M3.Aleksej79ns wrote:Hm, pre sam mislio na vozace E30...bancika wrote:true dat...i obicno je srebrni 320d circa 2001-vo
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Update 2013:
Dragi brodski dnevniche i postovane kolege
Uzeo jos jedan AKG d88s, strava rade....i menjao betu 57 koja me smorila posle AKG-a, za Melodiju Mengesh Solist 50, najbolje pojacalo za probe u vrednosti do 100e. Ocuvano mint, reverb i tremolo ko iz snova, prima pedale supe, glasno u PM, a nije rasprsheno, no fokusirano po prilici s obzirom da je Tranny. Made in YU FTW.
Lampashe cuvam gajbi, ne isplati se mlatiti u njih na probama, pa cak i na nekim svirkama... Nabavio sam HH VS Musician i ovo pojacalo u budzashto cijenu i to sad njakamo na probama, for tube heavens sake, a o struji u prostoriji za probe da ne pricamo. Svi lampashi zuje.. stara zgrada, jos starija izolacija. 
Dragi brodski dnevniche i postovane kolege

Uzeo jos jedan AKG d88s, strava rade....i menjao betu 57 koja me smorila posle AKG-a, za Melodiju Mengesh Solist 50, najbolje pojacalo za probe u vrednosti do 100e. Ocuvano mint, reverb i tremolo ko iz snova, prima pedale supe, glasno u PM, a nije rasprsheno, no fokusirano po prilici s obzirom da je Tranny. Made in YU FTW.

Definitivno kupujem taj AKG za ozvucavanje pojacala.
Jesi li ti njime snimao onaj demo TC Nove kad sam bio kod tebe? Taj snimak mi je strava, ako je to sa tim mikrofonom, onda zaista vise nema nikakve dileme, ako je ikad i postojala.

Jesi li ti njime snimao onaj demo TC Nove kad sam bio kod tebe? Taj snimak mi je strava, ako je to sa tim mikrofonom, onda zaista vise nema nikakve dileme, ako je ikad i postojala.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Hm...nije d88s, ali jeste akg ovaj D770, jako slicno rade, kazem ti...treba da probash.Baba Slim wrote:Definitivno kupujem taj AKG za ozvucavanje pojacala.![]()
![]()

Super
Ajd samo mi sibni poruku koliko kosta taj D770, pa da znam koliko kostaju oba ( i da li uopste ima trenutno kod njega tog D770)...

Ajd samo mi sibni poruku koliko kosta taj D770, pa da znam koliko kostaju oba ( i da li uopste ima trenutno kod njega tog D770)...
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Nema D770, to je prosla tura....Baba Slim wrote:Super![]()

Ma i ako slicno rade to je super - kapiram da je sve to bolje od ove Audio Technica-e koju trenutno koristim...
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pre neki dan smo SloE i ja bili do Save da prosviramo malko njegov Hiwatt, pa smo usput i snimili neshto pomalo...