Koliko košta taj Cherub-ov ''iRig'', i gde može da se nabavi, za koje pare?
:::MoJ ŠPaJZ:::
Re: :::MoJ ŠPaJZ:::
Odličan zvuk Guv'nore
Kao i uvek doduše, dobro si rekao - ništa novo
Cekam poruku sa informacijama, saljem PP cim pre. Ja sam ga dobio, tako da ne znam.Baba Slim wrote:Koliko košta taj Cherub-ov ''iRig'', i gde može da se nabavi, za koje pare?
Zahvaljujem

Morao sam d'usnimim neki ideju, pa kada je vec u etru ajde da je met'em i ovde.
SunFace -> DD20 (mod dly) -> Super Bass (sve tonske kontrole na panju, normal™ kanal a.k.a Cream style)
Ne secam se kada sam poslednji put svirao FF direkt u cistog SB-a. Veceras je prijalo.
SunFace -> DD20 (mod dly) -> Super Bass (sve tonske kontrole na panju, normal™ kanal a.k.a Cream style)
Ne secam se kada sam poslednji put svirao FF direkt u cistog SB-a. Veceras je prijalo.
Vidim grebe se lepo iznad pikgarda. 
Polako ali sigurno...
Nervira me sto nece d'ispuca, moram prvom prilikom da se ogrebem za jos jedan sloj clear-a, onako u prolazu.
Nervira me sto nece d'ispuca, moram prvom prilikom da se ogrebem za jos jedan sloj clear-a, onako u prolazu.
Je l' ja to slutim refinishing ili samo hoćeš da je malo "omatorišeš"
a što se teme (C-D-E) tiče nadam se da ne najavljuješ sledeći bend u kome ćeš *vajbovat'* (pogodi koji
),
p.s. menjaš farbu na switchu ko bata Kanda registar na 'armoniku

Spoiler:
a što se teme (C-D-E) tiče nadam se da ne najavljuješ sledeći bend u kome ćeš *vajbovat'* (pogodi koji
p.s. menjaš farbu na switchu ko bata Kanda registar na 'armoniku
Spoiler:
Ma jok refinish, samo malo podebljavanje finisha da bi lakse sama pucketala na -10.Gagi wrote:Je l' ja to slutim refinishing ili samo hoćeš da je malo "omatorišeš"![]()
![]()
Sta koji, pa ostala su mi jos dvaGagi wrote: a što se teme (C-D-E) tiče nadam se da ne najavljuješ sledeći bend u kome ćeš *vajbovat'* (pogodi koji),
To je zbog iste narukvice!Gagi wrote: p.s. menjaš farbu na switchu ko bata Kanda registar na 'armoniku![]()
Sta koji, pa ostala su mi jos dva , Crvena jabuka i Plavi orkestar...
... a ovaj:
Spoiler:
To je zbog iste narukvice!
Uskoro ću da upropastim Kreja
, pa ću sada malo više da gi usnimavam. D'ostane u analima™!
LinAk će biti živ za jedno 90-ak min, bar tako kaže čika YT.
Cray - OCD (od pola klipa) - DD20 - Vibrolux Reverb
LinAk će biti živ za jedno 90-ak min, bar tako kaže čika YT.
Cray - OCD (od pola klipa) - DD20 - Vibrolux Reverb
uvek carski i uvek lepo za poslusati!
a kako mislis d'upropastis Kreja? ce padne neki tolko monster relic pa ce bidne skroz drukcija gitara i tonski?
a kako mislis d'upropastis Kreja? ce padne neki tolko monster relic pa ce bidne skroz drukcija gitara i tonski?
Au Ljubo,odlican zvuk..Reverb spot on.A koji projekat je u pitanju? Nemoj bas da je relikujes da joj fali parce 
- DrGreenthumb
- MF veteran
Hehe, spoiler alert!
Gotoh baby! 
Spoiler:
Nece valjda?
Hvala matoraneMilanares wrote:uvek carski i uvek lepo za poslusati!![]()
Žao mi je što nisam mogao bar još jednom, opuštenije, da snimim, ali baterija je bila na samom kraju. Biće prilike.
Što se tiče prozivke
Pa šta sam ti ja uradio da me ovako namestiš... Iskusno, iskusno...DrGreenthumb wrote:Hehe, spoiler alert!
Gotoh baby!Spoiler:
Neću, mnogo je manja rupa za ovo što ja radim.muki17 wrote:Nece valjda?