Ashton gitare
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ashton gitare
Ljudi,imate li neka iskustva sa ovim gitarama???
Re: Ashton gitare
Ja imam iskustvo sa niihovim bas gitarama.
Udjoh ja u prodavnicu da probam sta imaju novo, i oni meni kazu da su dobili ashton bas.
Ja ga uzmem da probam, i opalim 4-5 tonova i pitam koja je cena, lik mi kaze 250 evra.
Nasmejano sam izasao iz prodavnice.
Koliko sam cuo od svog ortaka gitariste, takve su i gitare.
Udjoh ja u prodavnicu da probam sta imaju novo, i oni meni kazu da su dobili ashton bas.
Ja ga uzmem da probam, i opalim 4-5 tonova i pitam koja je cena, lik mi kaze 250 evra.
Nasmejano sam izasao iz prodavnice.

Pošto si napisao da ove gitare izmamljuju osmeh na lice,mogao bi i da nam otkriješ koja je vrsta osmeha u pitanju :ironičan,zajedljiv, "kiseo",zadovoljan,osmeh iznenadjenja...vbraca wrote: Nasmejano sam izasao iz prodavnice.![]()

OK,a da li je neko SVIRAO na ovim gitarama???
Konkretno,interesuju me elektricne?
Hvala jos jednom! Pozdrav
Konkretno,interesuju me elektricne?
Hvala jos jednom! Pozdrav
Osmeh je bio kako neko moze da trazi 300 evra za gitaru koja je kao Jolana!!!
- onlyAcoustic
Ja imam akusticnu gitaru Ashton D25 TSB,. Imam je godinu dana, toliko i sviram gitaru. Iskreno, cini mi se da je malo "tvrda" za pocetnike, tj. vise cete se muciti oko akorda, pogotovo Bare hvatova, ali tako je to...
Sem te "tvrdoce" nemam apsolutno nikakve zamerke na nju, a i mozda kao pocetnik nisam dovoljno strucan, ali cini mi se da za 12.000, koliko sam je tada platio, pruza dovoljno
Toliko od mene 

opet iskustvo sa bass gitarom marke Asston, uzeo sam je i zamalo se posekao na neizbrusene pragove. 'nuff said?
MaxOnBass wrote:opet iskustvo sa bass gitarom marke Asston, uzeo sam je i zamalo se posekao na neizbrusene pragove. 'nuff said?
Jebote, al' ste mekano zameseni !
Ja takođe imam Ashton bass ali nemam nikakvu zamerku nakon 10 meseci korišćenja.
- sirac-šunka
- vragolan
Ashton firma ima gomilu modela, od onih najjeftinijih od nekih stotinak evra, pa do nekih fensi neck-through-body i sl. zebancija.
Verovatno da je u početku neka domaća firma precenila ove najjeftinije modele u cilju brže zarade, ali sada su stvari došle na svoje i ja bih rekao da Ashton gitare vrede onoliko koliko koštaju, pa možda i malo više.
Inače, s obzirom na pomenutu širinu asortimana, kad kažete da ste nesto probali ili posedujete od Ashtona, kažite i koji je to model, čisto da ne bude zabuna...
Verovatno da je u početku neka domaća firma precenila ove najjeftinije modele u cilju brže zarade, ali sada su stvari došle na svoje i ja bih rekao da Ashton gitare vrede onoliko koliko koštaju, pa možda i malo više.
Inače, s obzirom na pomenutu širinu asortimana, kad kažete da ste nesto probali ili posedujete od Ashtona, kažite i koji je to model, čisto da ne bude zabuna...
Korektna zamerka. Ashton bass AB2 uz koji sam dobio pojačalo od 15W, kabl, torbu, rezervne žice, trzalice i DVD za početnike, a sve to za 19500 din.sirac-šunka wrote: Verovatno da je u početku neka domaća firma precenila ove najjeftinije modele u cilju brže zarade, ali sada su stvari došle na svoje i ja bih rekao da Ashton gitare vrede onoliko koliko koštaju, pa možda i malo više.