Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Fender strato kaster 1962
Za gitaru, telo ja koristim provodnu boju al ove folije su mi je sasvim upotrebljive za maske a ima i primenu od pota pa do poklopca za elektroniku na kome je opet ta folija. Inače ima ih i sa nekim termo lepkom na koju možeš da lemiš
Elem kao što rekoh meni je elektroprovodna boja zakon. Kod nas sad ima i nekih alu traka koje sasvim dobro lepe ali nisu pogodne upravo iz razloga koje si naveo, da lepak nije provodan pa samim tim ne leži na masi. Dimarzio parče trake sa provodnim lepkom kosta valjda 2500 din.. mene kantica boje desetak evra, dovoljna za 5-6 gitara da ne štedim.
Ne navijam za foliju nego možda lik prodaje nešto upotrebljivo pa da ne ode na listu ozloglašenih ...
jel ima i ovde boja ili si uzimao iz stewmac i slicnih?
Nema kod nas, zato sam i naveo u evrimabancika wrote:jel ima i ovde boja ili si uzimao iz stewmac i slicnih?
mozda e neki pedofeel? 
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
^Secam se tog twang bisera, neko ga je vec postovao! Smehotres!
Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Ovo je ODLICAN dil, bez zezanja!
http://www.kupujemprodajem.com/Carl-Mar ... id=5772813
Licno posedujem taj wah vec skoro 2 godine, i odusevljen sam. Puna cena mu je u radnji bila 157e, a na snizenju je bio 107e (ja sam ga na snizenju ulovio), tako da je ova cena i vise nego odlicna, pod uslovom da je ispravan i 100% funkcionalan. Pri kupovini sam sa tim vahom poredio matori Morley Power Wah (onaj ogromni niklovani, sto ide direkt u 220V), i ovaj CM vah ni malo ne zaostaje u masnoci i debljini u tom crvenom modu za drive. Zeleni mod za clean mu je vise pomeren ka visem registru, ali je odlican za clean, taman prosece kroz bend koliko treba...
http://www.kupujemprodajem.com/Carl-Mar ... id=5772813
Licno posedujem taj wah vec skoro 2 godine, i odusevljen sam. Puna cena mu je u radnji bila 157e, a na snizenju je bio 107e (ja sam ga na snizenju ulovio), tako da je ova cena i vise nego odlicna, pod uslovom da je ispravan i 100% funkcionalan. Pri kupovini sam sa tim vahom poredio matori Morley Power Wah (onaj ogromni niklovani, sto ide direkt u 220V), i ovaj CM vah ni malo ne zaostaje u masnoci i debljini u tom crvenom modu za drive. Zeleni mod za clean mu je vise pomeren ka visem registru, ali je odlican za clean, taman prosece kroz bend koliko treba...
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Haha.Mnogo su se ljudi opustili u poslednje vreme 
- nikolic025
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Meni su bas kul gitare za levoruke desnjake
A sta je ovo?Koja marka?