Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Nije, ne moze da bude dobra kao original.
Ma to ovi stolari domaci pravili, bolje polovnog amera za 600 evra uzeti. Ili skvajer buleta
550, zajebao si se.
- Stevan Hinic
- ex Muzicar koji pije!
Pa kada si to poceo trzalicu da citiras?NikolaNis wrote:Ma to je ručni rad, to verovatno nije dobra gitara...

To je to jbg, kad chovek krene da prodaje stvari jer mu je GAS stigao do nivoa 1000 mNV = 1NV onda je to to, he's fucking done.
Spoiler:
Ovo ladno moze u "tone to die for", imho.Stevan Hinic wrote:
Ima neko predstavu koji bi to magneti mogli biti? Predpostavljam TVJones ali ne znam koji...
Nasao
TV Jones Classic and Classic+ pickups.
izvinjavam se na off-u. http://www.kupujemprodajem.com/Metallic ... id=5770057
nemam te tri trzalice,u pm pa se razmisljam da mu dam gitaru u zamenu
nemam te tri trzalice,u pm pa se razmisljam da mu dam gitaru u zamenu

- mislim_stvarno
http://www.espguitars.com/guitars/ltd-g ... eries.html
cisto da zagolicam gas nekima ovde
a ovo je za mene

cisto da zagolicam gas nekima ovde

a ovo je za mene

mislim_stvarno wrote:Spoiler:
uuuuf ova 7zicana,aaa ne bi je drndao,uopste

- mislim_stvarno
kontam da je skuplja za 1/6 od ec400
valjda ima i u beloj boji, samo da nisu ovi ovoliki emg magneti 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
mislim_stvarno wrote:http://www.espguitars.com/guitars/ltd-g ... eries.html
cisto da zagolicam gas nekima ovde![]()

Da, da, ... naravno da postoji "ručni rad" koji je dobra i vredna gitara, ali je namenjena osobama sa dugogodišnjim radnim stažom u muzici, osobama koje sviraju u svetski poznatim mainstream bendovima, osobama koje imaju par desetina/stotina ORIGINALNIH gitara u svom posedu, osobama koje imaju para da popune budžet ovakve jedne banana države kakave smo mi, ... takvi mainstream muzičari mogu da se KURČE ručno radjenim gitarama i usput nose i neku egzotiku pride... ali sigurno ne - balavci koji čuče po ceo dan na KP i cenjkaju se za 10€ i alternativni vikend garažni rokeri.NikolaNis wrote:Ma to je ručni rad, to verovatno nije dobra gitara...

Vi kao da ste apsolutno pali sa kruške ili u tikvi nemati ni tri grama mozga?Stevan Hinic wrote:Pa kada si to poceo trzalicu da citiras?NikolaNis wrote:Ma to je ručni rad, to verovatno nije dobra gitara...
NARAVNO da postoje kvalitetni ručni radovi, ali takve gitare ne potiču iz radionica priučenih balkanskih (srpskih) stolara koji drvo nabavljaju u obližnjoj daščari i takve gitare prodaju po ceni originala iznad 1000 €.
U tome je poenta!
Po hiljaditi put ponavljam, KOJA BUDALA bi kupila ručni rad nekog našeg stolara za 1000€ kada može da kupi ORIGINAL za te pare

Btw. smešna mi je scena kada se naši srpski mainstream rokeri pojave sa onim Goran i sl. KOPIJAMA (ops. hand made produktima) na bini i time TEŠE SEBE da su stali u red svetski priznatih rokera jer sviraju "HAND MADE" model gitare, dok u stvari i dalje delju par akorda i sviruckaju: "Pogledaj dom svoj andjele" i "Kreni prema meni"!
Još više prezirem ove amatere koji po ceo dan čuče po forumima, skupljaju hiljade postova i usput se PALE na "hand made" nekih STOLARA koji u improvizovanim šupama izdelju i išmirglaju prvi panj na koji naidju sa LEPIM GODOVIMA, dovedu ga da liči na telo poznatog brenda gitare, i naleme mu cenu > 1000€ jer smatraju da je to "ručni rad". Valjda su usput načuli da ručni rad kanda VREDI, zato i takva cena.