Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- mislim_stvarno
Re: Oprema Koju Nemate
vaskov spam i trol je bio zanimljiviji 

mislim_stvarno wrote:vaskov skam i trol je bio zanimljivijiali nije ni @Trzalica losh

Trzalica wrote:postoje kvalitetni ručni radovi, ali takve gitare ne potiču iz radionica

Pa da, samo iz spejs satlovaFunkomat wrote:Trzalica wrote:postoje kvalitetni ručni radovi, ali takve gitare ne potiču iz radionica
Ti se sprdas zato sto ne razumes... verovatno nemas cak ni par stotina originalnih gitara. 

Trzalica wrote:postoje kvalitetni ručni radovi, ali takve gitare ne potiču iz radionica

hahahahahhahaahFunkomat wrote:erovatno nemas cak ni par stotina originalnih gitara.

Trzalice, najlepše te molim da me ne citiraš i ne uvlačiš u rasprave, ni u jednom trenutku te nisam pomenuo i ne znam zašto si se osetio prozvanim. Ni sa kim na forumu ne ulazim u rasprave pa ne želim ni sa tobom. Shvati ovo kao najkulturniju moguću molbu bez ikakvih skrivenih značenja.
Трзалице а шта ти свираш ел неки Ибанез Сифос Оригинал?
Зезам се.
Ал ме занима, пишеш ли ти колумне овако?
Зезам се.
Ал ме занима, пишеш ли ти колумне овако?
- LifelessDead
Svira stradzu, telekastere ne podnosi jer kako kaze "to nije gitara", a jos uvek masta o Gibson LP-u, jer nema para da kupi.Stalker wrote:Трзалице а шта ти свираш ел неки Ибанез Сифос Оригинал?
Stradžu Skvajera CV i Ibaneza RGjca.. Kolumne su bile na FB al jbg toliko ga izbanovali da se na kraju samobanovao i time pogasio zborenje.LifelessDead wrote:Svira stradzu, telekastere ne podnosi jer kako kaze "to nije gitara", a jos uvek masta o Gibson LP-u, jer nema para da kupi.Stalker wrote:Трзалице а шта ти свираш ел неки Ибанез Сифос Оригинал?

- Haralampije
Kako je onda majstor zajebao mog komsiju jbt...auuu...pa njemu je gitaru koju ORIGINAL moze da kupi za 1000e napravio za 400e...Trzalica wrote:Po hiljaditi put ponavljam, KOJA BUDALA bi kupila ručni rad nekog našeg stolara za 1000€ kada može da kupi ORIGINAL za te pare![]()
![]()
A da usput nema ni jedan jedini original u posedu??? Dajte jednog da mu čestitam!
![]()

Trzalici fali još 48 ORIGINAL gitara da bi počeo da piše pametne postove. Strpimo se.