Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
ne razumem te ni reci, ali meni sve ovo mnogo nekako...sterilno, bem li ga. Nije mi problem cak ni u zvuku koliko je u sviranju. Ladno mogu da si naprave gitare sa gornje dve zice i bog da ih vidi...ili benjo 

Kakva crna mast, covek svira preko iPad-a.
Salu na stranu, kontam da verovatno mislite na Olin ton in general. Sta da vam kazem, osim da nemate pojma.
Ja sam ga zgotivio sa ovim snimkom.
I ne samo njega, nego i konkretno pojacalo. Fuck it, zbog ovog snimka sam nekako i dosao na ideju da uzmem 6505.

I ne samo njega, nego i konkretno pojacalo. Fuck it, zbog ovog snimka sam nekako i dosao na ideju da uzmem 6505.

- mislim_stvarno
ja licno mislim na ono sto Ola danas kaci. Ovo sto si ti stavio mi zvuci odlicno kao i ovo
mada mi je ovo ubedljivo najbolje sto sam cuo od njega
ono sto me ne odusevljava je kad zvuci ovako
daleko da je to lose, ali meni se ne svidja preterano, taj neki tajt i springy zvuk, ne znam ni kako da opisem (a i ovako mnogo kenyam
)...
mada mi je ovo ubedljivo najbolje sto sam cuo od njega
ono sto me ne odusevljava je kad zvuci ovako
daleko da je to lose, ali meni se ne svidja preterano, taj neki tajt i springy zvuk, ne znam ni kako da opisem (a i ovako mnogo kenyam

Kacim te skroz. Meni se svidja i to, ali ti si recimo vise old school lik nego ja. S tim sto, iako mi se svidja, to nije ton koji bih ja jurio. Suvise ima tog neceg prangijastog sto ti pokusavas da opises, a tesko je okarakterisati recima.
Ja volim "ch iznad dz" u gornjim srednjim, ali samo preko masti neke, tako bih opisao onaj gore zvuk sa 6505, i to je neki ton koji ja jurim. Ovaj grainy ton mi je samo zanimljivo da cujem. A sad i ja previse kenyam. 

- mislim_stvarno
djent ne volemTenji wrote:Meni se svidja i to, ali ti si recimo vise old school lik nego ja.

u svakom slucaju, razumemo se

Gde god da se pojavim mora da se prica o djentu.
Virtuelno

Virtuelno

nemam, al pregovaram sa jednim likom iz USA da mi napravi nesto slicno
- mislim_stvarno

trebaju mi civije za ibaneza...

- mislim_stvarno
bas fino zvuci

pocelo takmicenje
mada realno mnoge su mi lepse od nekih poznatih djitri

the one and only..

povučena je iz proizvodnje pre neke godine

povučena je iz proizvodnje pre neke godine

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
http://www.kupujemprodajem.com/Fender-J ... -oglas.htm
***** ti pare i zivot u srbiji i sve...toliko dugo zelim ovu gitaru, jos od kako je bila kod proslog vlasnika koji je trazio 2000e, koje nikad nisam video/imao na gomili.
al jbg....
***** ti pare i zivot u srbiji i sve...toliko dugo zelim ovu gitaru, jos od kako je bila kod proslog vlasnika koji je trazio 2000e, koje nikad nisam video/imao na gomili.

al jbg....
mani se nemanja...nije to za tebe...
posle mesec dana bi krenulo budženje! 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ovu ne bih...probao sam je par puta. Nema tu nishta potrebe da se dira.xspaceman wrote:mani se nemanja...nije to za tebe...posle mesec dana bi krenulo budženje!

budimo realni, gde god da zivis sve pare koje imas bi dao na GAS...da si u USA, pristup TGP-u bi te doveo do prosjackog stapa, kolko god da je paranemanjavelimirovic wrote:***** ti pare i zivot u srbiji i sve...t