Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- mislim_stvarno
Re: Oprema Koju Imate
brate, iskrivices se vucarajuci ovo, kupi procesor 

Meni je ovo do jaja!
za stajling 

Koji si ti car... jel nosis ovo na svaku probu/svirku?Cortex wrote:
Nije lako sa dva borda. Uopshte. pogotovo kad je gomila stvari DIY. Kada sve radi i ne pravi probleme it's a bliss though. Ali je horror za nosanje tamo amo.
yep.
shta cu, kad volem.
ne znam da li ste primetili ali pedale su na ovom manjem boardu velcro-vane na rack prodzhu, nije to daska, vec prodzha haha. eto, uspeo sam tako malo da smanjim prostor lol.
sve su to faze kontam. sada mi je ovo do jaja, a kada mi se smuchi, onda cu verovatno kao i vecina, par pedala pod mishku i pichi.
s druge strane mi smo instrumentalni trio, pa sam pod pritiskom da sonichno drzhim pazhnju slushaoca maximalno. trio je zajebana formacija, ajde ako imash i glas pa i nekako ali ovako...it gets ruthlessly hard.
shta cu, kad volem.
ne znam da li ste primetili ali pedale su na ovom manjem boardu velcro-vane na rack prodzhu, nije to daska, vec prodzha haha. eto, uspeo sam tako malo da smanjim prostor lol.
sve su to faze kontam. sada mi je ovo do jaja, a kada mi se smuchi, onda cu verovatno kao i vecina, par pedala pod mishku i pichi.
s druge strane mi smo instrumentalni trio, pa sam pod pritiskom da sonichno drzhim pazhnju slushaoca maximalno. trio je zajebana formacija, ajde ako imash i glas pa i nekako ali ovako...it gets ruthlessly hard.
Nismo primetili
Ajde ... dobar si sa fotoaparatom, uslikaj oba borda malo blize

Ajde ... dobar si sa fotoaparatom, uslikaj oba borda malo blize

[quote="Cortex"]yep.
shta cu, kad volem.
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M7rbzA-2nqk[/youtube]
shta cu, kad volem.
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M7rbzA-2nqk[/youtube]
Funkomat wrote:Koji si ti car... jel nosis ovo na svaku probu/svirku?Cortex wrote:
Nije lako sa dva borda. Uopshte. pogotovo kad je gomila stvari DIY. Kada sve radi i ne pravi probleme it's a bliss though. Ali je horror za nosanje tamo amo.
Kakav board ... vidju njega kako je lep

Probacu sad za vikend da iznesem na sunce pa da slikam oba kako dolikuje. Inache Tufli i ja gasujem za WET reverbom stereo verzijom ochito jel, ali ipak na kraju odustah jer cu uzimati neshto drugo. Ali bash mi za ovaj setup treba jedan stereo reverb

Stereo-mono, svejedno mi je . ... Odlichan je Wet, imao sam prilike da ga sviram (Z ga je imao) i jako lepo zvuchi, jedina mana mu je mozda sto je to taj jedan tip reverba i to je to. Ali, nekad je to i prednost , malo kompaktno i jednostavno. Verbzilla je recimo dosta muljavija od Wet-a, ovaj je nekako HI-FI. Nesto najbolje sto sam probao je Eventide Space. To je bukvalno rek u pedali koja zvuchi savrsheno. Bukvalno sve imas u njoj i sve zvuchi bruka, ali i kosta. 

Pa meni se bash to svidja kod WET-a jer je prodoran ali ne i shrill. Kontam da je taj Eventide mocan ali preeeeeskupi su za mene. Ali opet, to je jedna od tih stvari, strpish se neko vreme i kupish za narednih 10 godina spravu kontam. Ali ja sam previshe nestrpljiv oko takvih stvari, nije takav nachin za mene, tu sam slichan NV-u 

Pa meni se bash to svidja kod WET-a jer je prodoran ali ne i shrill. Kontam da je taj Eventide mocan ali preeeeeskupi su za mene. Ali opet, to je jedna od tih stvari, strpish se neko vreme i kupish za narednih 10 godina spravu kontam. Ali ja sam previshe nestrpljiv oko takvih stvari, nije takav nachin za mene, tu sam slichan NV-u 

Dava pick. Strava trza.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Kako divna daska za potencijalno prolivanje piva na pod. mmmm.Cortex wrote:
ne znam da li ste primetili ali pedale su na ovom manjem boardu velcro-vane na rack prodzhu, nije to daska, vec prodzha haha..

Direkt na pod matori. Ma brate to je vec kod mene prezhivelo svashta a mogu misliti kod drugih, prodzha je stara, fazon ovo je Alex Lifeson koristio pochetkom osamdesetih, Ibanez HD1000 Harmonizer Delay, ja koristim samo harmonizer sa njega, i sa njega teram octave up poly octave generator zonfice, meni to zvuchi sasvim dobro, tracking je zadovoljavajuci, a pitch se mozhe podesiti u hiljaditi deo. Delay mu he odlichan takodje, dosta je analog sounding, i ima modulaciju preko Width i Speed potenciometara. Sprava je jako teshka, ali iznenadjujuce pouzdana. *****, kontam da za ovo za shta ja njega koristim mozhe da prodje i neki Boss PS serije, ali em nemam para za to, em nije toliko veliki da na njega mogu da stanu 6 pedala xD
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Sve ja kapiram niti imam nishta protiv da na njemu nosis pedale, nego mi samo smeta ideja spustanja rack sprave direkt na go pod. Makar metni neku sperplocu ispod ...najlaksu na svetu i najtanju.

Sve pare odma sad....za "zabavu" koja te zanima, da ne bude posle bude zao shto nisi. Zivimo u najvecoj govnjivoj rupi na svetu , ako se ne "zabavljamo", shta drugo.... da iskljucivo radimo od 7 do 4 (ili 8pm) ili 9 do 5 (ili 12pm) za hranu/pice/sranje/spavanje, pa opet iznova ujutru???? Damn. Probao sam to, ne svidja mi se ni najmanje, yebes to. Radim za opremu/sviranje i da mogu da prezivim (fizioloske osnovne potrebe)...to je sve.

brate za 10 godina moze svashta da se desi....od smaka sveta (polovi topljenje, meteori, nuklearni ratovi...), do sudara kolima, preko rakova i raznih bolesti pa do agresivnog tinittusa i gubljenja sluha ili jednostavnog prestanka postojanja benda.bendova/gajbe gde ne mozes da sviras ni na 1 i shta onda>>???. Dok traje, traje... jebes ti cekanje.Cortex wrote: Ali opet, to je jedna od tih stvari, strpish se neko vreme i kupish za narednih 10 godina spravu kontam. Ali ja sam previshe nestrpljiv oko takvih stvari, nije takav nachin za mene, tu sam slichan NV-u

Last edited by nemanjavelimirovic on 01 Mar 2013, 22:12, edited 1 time in total.