Mixcraft 6
Moderators: dejankuki, toza, Reverse
Mixcraft 6
Pozdrav svima, imam jedno pitanje, dali neko zna nesto vise o Mixcraft 6 a moze i 5... Poceo sam da radim po nesto na ovome ali dosta sam neiskusan, pa svaki savet bi mi znacio... Hvala unapred. 

Re: Mixcraft 6
Pa evo na primer, kako ono sto napravim u Mixcraftu da snimim na primer u mp3 formatu? Ili na primer kada hocu da ubacim video u mp4 formatu ono nece da ga poddrzi?
Moras konkretno da govoris nmg ja sad da ti pisem tutorijale o mixcraftu, drugo ako hoces da obradjujes video skini sony vegas ili nesto tako a ne mixcraft, trece ako hoces ozbiljno da se bavis muzikom nikako neces moci u mixcraftu. Za pocetnike je dobar
, ja sam isto prvo u njemu radio
, Imas dosta tutorijala na jutjubu pa gledaj....

Ma mislio sam, evo sada pocnes da pravis neku muziku sa loop-ove, stavis ritam, stavis bas , melodiju sve to i onda taj projekt snimim, al ocu da mi bude u mp3 formatu, a to kod mene nesto nece, neradi. Inace hvala ti za ove savete, ja sam sad poceo sa ovim pravljnjem muzike preko kompa valjda cu nauciti nesto da radim u ovom mixcraftu. Inace ucim muzicku srednju skolu sad cu da maturiram ....
I jos jedno pitanje, koji bi mi program preporucio da radim ovu muziku al po mogucnost da je besplatan? 

Prvi rezultat na google-u:
Click the Mix Down button, select the format you'd like to mix down. Click Edit Details to change the format details.
Ako nece verovatno je trial verzija.
Click the Mix Down button, select the format you'd like to mix down. Click Edit Details to change the format details.
Ako nece verovatno je trial verzija.
Pa da, tako sam uradio i nece, jal ima tu leka? 

Ima. Kupis Mixcraft 

Haha ok, a jel postoji nesto besplatno?
Znam da je Reaper besplatan, tj evaluation period traje beskonacno, ali nisam radio u njemu tako da ne mogu da ti preporucim.
Aha ok. Probacu u Reaper-u mada tek sam skontao sta je, gde je u Mixcraftu sada moram da menjam
. U svakom slucaju hvala ti 

Sad vidim da si pokusao i neke video fajlove da ubacis.
Nece to moci u ovim programima, namenjeni su samo za muziku. Ako hoces pesmu koju uradis da "nalepis" na video moraces u drugom programu.
Nece to moci u ovim programima, namenjeni su samo za muziku. Ako hoces pesmu koju uradis da "nalepis" na video moraces u drugom programu.
Ma probao sam sada u Reaper-u i oce video. Inace ja stavim video koji je bez zvuka , na primer moze to da bude i crtani film, i onda sam mu budzim zvuke , muziku sve sto treba. 

Da, mozes da otvoris video kao referencu dok radis muziku, ali ne mozes da renderujes video sa zvukom.
Ok, a na kojim programima moze da se radi video i muzika zajedno?