Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
vsad ce trzalica da dodje i kaze da je taj ibanez sranje i da ako ocete strata kupite fendera 

Naravno,bas objasnjava na snimku gde kad kako i zasto koristi,ali da izvlaci maximum iz djitre,bogami,izvlaci.sinisake wrote:![]()
u glavi mi je Andy-ev sound
Mesa je to. I to dva pojacala - Lone Star i Stiletto.
Xotic BB Preamp i jos koja pedala, ali kostur je Mjesa. Skromno.
I bio bi u pravusocio wrote:vsad ce trzalica da dodje i kaze da je taj ibanez sranje i da ako ocete strata kupite fendera

Samo ne znam sto je toliko skup majku mu. Kosta otprilike kao JEM koji ima edge tremolo koji je par puta skuplji i mnogo vise detalja koji dizu cenu. I 600$ je skuplji od JS1200 koji mi takodje deluje kao skuplja gitara za napraviti. Uzecu bas da probam sledeci put kad idem u guitar center ili sam ash....mada na papiru, za te pare bih uzeo pre nekog fancy etrucci...ili jos bolje, obicnog petrucci-ja za 1500$ i ostaje jos celih 1000$ za mesa triaxis 

pa to ono dosta je barebone djitrica nema neke spec featuresbancika wrote:Samo ne znam sto je toliko skup majku mu. Kosta otprilike kao JEM koji ima edge tremolo koji je par puta skuplji i mnogo vise detalja koji dizu cenu. I 600$ je skuplji od JS1200 koji mi takodje deluje kao skuplja gitara za napraviti. Uzecu bas da probam sledeci put kad idem u guitar center ili sam ash....mada na papiru, za te pare bih uzeo pre nekog fancy etrucci...ili jos bolje, obicnog petrucci-ja za 1500$ i ostaje jos celih 1000$ za mesa triaxis

U pravu si, ali što se mene tiče to je to, samo cena jedweezil wrote:pa to ono dosta je barebone djitrica nema neke spec features

A tek AT-300muki17 wrote:...ali kod nas ga je maltene nemoguce naci

Lepo velis.Mada,probao sam js1000,nisam 1200,i ne znam,ostavila mi je utisak znatno jeftinije gitare nego sto zaista jeste.Nedorecena,unapredjeni rg550.Dok je Petrucci modelbancika wrote:Samo ne znam sto je toliko skup majku mu. Kosta otprilike kao JEM koji ima edge tremolo koji je par puta skuplji i mnogo vise detalja koji dizu cenu. I 600$ je skuplji od JS1200 koji mi takodje deluje kao skuplja gitara za napraviti. Uzecu bas da probam sledeci put kad idem u guitar center ili sam ash....mada na papiru, za te pare bih uzeo pre nekog fancy etrucci...ili jos bolje, obicnog petrucci-ja za 1500$ i ostaje jos celih 1000$ za mesa triaxis

Vazi. Probao sam JS1200CA i nije ostavila neki specijalni utisak na mene. Nije bila losa, daleko od toga...samo nisam navikao na male pragove, manji radius vrata i slicno. Kao strat vise ima feel. Beli JEM 7WH mi bio bolji, ali nisam primetio da je nesto mnogo bolji od RG2550 koji sam kupio nakon sto sam isprobao sve tri, a kosta polovinu para.
da meni ti skupi RG-ovi deluju mnogo bolje uradjeni od pola tih sig modela
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera

stim da bi stavio crnu masku na firebird. Mrzim bele maske na gitarama

smiri se vishe dosta ti je gitara, dokle vishe gasovi da te progone
p.s. al beli pickguard ima vishe sustaina

p.s. al beli pickguard ima vishe sustaina
Belo prima više svetlosti, tako da đitra bolje diše