izgleda su poceli malo urednije da ih prave, ranije su iznutra bile ono hard handbudzilajzing, pcb-ovi seceni kao satarom, messy cable management i sl mada su uvek radile smrtonosno
jest. Merkao sam i MKII ali me skroz odvratilo brljanje flux-om. Jeste mozda cepidlacenje, ali ako ces da naplacujes pedalicu skoro 200$ ocisti za sobom
Ovo na slici je Catalinbread Dirty Little Secret (v1) iz 2009. Ja imam iz 2010 V2.2 i ima mnogo manje brljanja na pcb-u. Na MKII su verovatno to doterali do perfektnosti, tako da netreba da te brine
ako bi uzeo neki sigurno bi to bio MKIII, steta sto je sad potraznja veca od ponude pa trziste polovnjaka na TGP nije najbolje. Isto je sa timmy-jem kog sam hteo da kupim. Novi je 130$ uz cekanje od par meseci, a polovan ide 150+. Na kraju cu uzeti za 50ak $ delove i napraviti timmy-ja, a za DLS cu razmisliti
ako cemo da cepidlacimo, ni drvo nije odgovarajuce posto je u pitanju neki laminat a ne puno drvo
Salim se malo, kontam da hoces da kazaes da nije prakticno, osim tog nekdajva, ni velicina ni oblik nisu prakticni, ali sa druge strane, ne verujem da je to predvidjeno da bude ozbiljan instrument, nego neka forica.
Наравно, ово јесте зезање, нисам ово посебно зобиљно капирао, али знаш... Уложен је ту неки труд и нека средства, а на крају делује као нешто што ваља само да се окачи на зид. Није да сам склон стриктно рационалном приступу, али ми је увек жао када нешто служи само као сценографија.