Maxles pedale handmade
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Maxles pedale handmade
makso mene zanima ovaj ring modulator ajde please daj neki snimak
ili bar reci shta si to pravio, koja shema i sl. odavno cheznem za jednim ring modualtorom

evo Cortex ,moja pedala je zasnovana ,na ovoj pedali
Ukoliko ti se bude posvidjalo ovo cudo dacu ti detaljnija uputstva...Nisam hteo postavljati semu,jer po toj semi meni nije htelo da radi,a i nisam siguran dal je ta sema bas od ove pedale.
Ono sto trebam da napomenem da je moja pedala zasnovana na semi SOWA ring modulatora sa nekim dodacima i izmenama,i radi skoro identicno kao ova sa YT.
Ukoliko ti se bude posvidjalo ovo cudo dacu ti detaljnija uputstva...Nisam hteo postavljati semu,jer po toj semi meni nije htelo da radi,a i nisam siguran dal je ta sema bas od ove pedale.
Ono sto trebam da napomenem da je moja pedala zasnovana na semi SOWA ring modulatora sa nekim dodacima i izmenama,i radi skoro identicno kao ova sa YT.

Trenutno cini mi se vlada zatisje ,kada je rec o pedalama
Salbo interesovanje...
Dal da malo ozivim temu,bar nekim novim slikama-pitam se ja...posto komentara ima slabo...evo bar neke slike ,sto se radilo proteklih nedelja

Salbo interesovanje...
Dal da malo ozivim temu,bar nekim novim slikama-pitam se ja...posto komentara ima slabo...evo bar neke slike ,sto se radilo proteklih nedelja

- Midnight Rider
@maksabass
pozz Makso, vidim i cujem od drugih da radis dobre pedale - posto sam relativno nov na forumu.
Ne znam dal si video,na hrvatskom forumu mi zapalo kako je neki lik odradio "na oko" sjajnog klona MAD PROFESSOR pedale (a tvrde i da je vrhunskog zvuka)...mozda bi te zanimalo.
http://guitarkitbuilder.com/content/bui ... -non-clone
pozz Makso, vidim i cujem od drugih da radis dobre pedale - posto sam relativno nov na forumu.
Ne znam dal si video,na hrvatskom forumu mi zapalo kako je neki lik odradio "na oko" sjajnog klona MAD PROFESSOR pedale (a tvrde i da je vrhunskog zvuka)...mozda bi te zanimalo.

http://guitarkitbuilder.com/content/bui ... -non-clone
Hvala za postovanje...za dotcnog gospodina sam cuo pre nekih godinu i po dana.Kazu da dobro pravi pedale,a prodaju se i po dobrim cenama.Pedala koja je meni privukla paznu je wooly mammoth ,ne toliko zbog zvuka koliko zbog dizajna.Postujem svog kolegu
.
U principu se tu i tamo sve svodi na isto...sto kvalitetniji delovi to brze i bolje do preciznijeg zvuka.
Tata i sin...iako su slike ovih pedala postavljene iz razloga jer se meni poebno svidjaju ,postavicu slike jos jednom -nadam se da ne zamerate ...vec da uzivate

U principu se tu i tamo sve svodi na isto...sto kvalitetniji delovi to brze i bolje do preciznijeg zvuka.
Tata i sin...iako su slike ovih pedala postavljene iz razloga jer se meni poebno svidjaju ,postavicu slike jos jednom -nadam se da ne zamerate ...vec da uzivate

- Gitaroholicar
Fin rad
Koliko otprilike izadje da napravis jednu pedalu?
Ja sad gledam tako oko nekih boost pedala, neki blazi overdrive. Tipa OCD

Koliko otprilike izadje da napravis jednu pedalu?
Ja sad gledam tako oko nekih boost pedala, neki blazi overdrive. Tipa OCD

Kod mene su cene da kazem jos uvek skromne...prilagodjene nasim potrosacima,ajd o ovim stvarima na PP.
Pisi sta te zanima rado cu da odgovorim i zadjem u susret u skladu sa svojim mogucnostima.
To sto trazis sasvim je izvodljivo i s obzirom na pristojnu cenu isplativo
Pisi sta te zanima rado cu da odgovorim i zadjem u susret u skladu sa svojim mogucnostima.
To sto trazis sasvim je izvodljivo i s obzirom na pristojnu cenu isplativo

- Gitaroholicar
kad bude bilo novaca, videcemo neki posao da ugovorimo
a ovako, informativno cisto. Jel pravis tako sto nabavis semu neke poznate pedale ili sam smisljas?

a ovako, informativno cisto. Jel pravis tako sto nabavis semu neke poznate pedale ili sam smisljas?
Uglavnom su provrene i pouzdane seme.Ono sto se usudjujem da radim za druge ...prvo napravim prototip.Ako je sve kako treba onda idem dalje,tj krecem sa izradom.Nekad i nije sve kako treba,pogotovo kad se radi o nekim za mene novim projektima,i tu nastaju muke...kako postici to sto se cuje ,kako ga izvuci iz postojece seme.Neke od njih su sa namernim ili nenamernim greskama.Ako niste dovoljno upoznati sa matrijom ,desice Vam se da uadite sve po semi ,i da projekat nece da radi.Dakle treba ne bas malo znanja o ovim stvarima.Na svu srecu onaj ko zeli nesto da nauci inernet mu to moze omoguciti u dovoljnim kolicinama.Ostalo je naravno praksa.U pocetku neki moji projekti uopste nisu radili,ali vec danas posle toliko rada sa ovim stvarima mogu da prepoznam dosta toga sto konkretno mene zanima i da napravim i neki svoj projekat,naravno baziran na necemu -*jer se od sustine nemoze pobeci. 

-
Evo još jedne pohvale za OCD,skoro je dobih,radi brutalno!!! Pozdrav Maksi,kao i ostalima!
- LifelessDead
i ja imam OCD i jos dve pedale evo vec par meseci i sve je ok...jedino je zamenjeno mesto Drive i Volume kod OCD, ali to mi i nije bas bitno...
Imam i ja Maksin OCD, pedala stvarno ubija kako radi. Jos uparena sa skrimerom, sabija kako radi.
A imam i jos 5-6 Maksinih pedala, i stvarno imam samo reci hvale, sve radi kako treba, i za oko dve godine koriscenja, nije bilo nikakvih problema...
Pozdrav zemljaku i ostaloj bratiji sa foruma!!!
A imam i jos 5-6 Maksinih pedala, i stvarno imam samo reci hvale, sve radi kako treba, i za oko dve godine koriscenja, nije bilo nikakvih problema...
Pozdrav zemljaku i ostaloj bratiji sa foruma!!!

Ima li neko ko nema Maksinu pedalu?
Imam i ja njegov OCD, sve pohvale 

Hvala svima,koji su se javili i veliki pozdrav za sve... ,Hvala na ukazanom poverenju... 

Ima neko ko nema Maksin OCD (to sam ja)....
Ali ponešto imam kao na primer:

Ali ponešto imam kao na primer: