Koju bas gitaru biste želeli da imate?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Koju bas gitaru biste želeli da imate?
meni atk bejzovi generalno izgledaju kewl, al to izgleda ko da bi ga samo neki dzepeniz-kinez hipster svirao. 

Meni ni jedan ibanez unazad dvaes godina ne izgleda zdravorazumno... 

ако желим бас који није ворвик, онда је то дефињетлиCope wrote:Meni ni jedan ibanez unazad dvaes godina ne izgleda zdravorazumno...

Ne želim niti jedan od ta dva
imam svoju ljubav 
Ibanez mi posebno ide na nerve narocito sa bartolini seljackim magnetima. W jos i volim i mogu da podnesem tonski, ali me grifplat ravan ko šah tabla brzo razuveri...

Ibanez mi posebno ide na nerve narocito sa bartolini seljackim magnetima. W jos i volim i mogu da podnesem tonski, ali me grifplat ravan ko šah tabla brzo razuveri...
извини, што су бартолини сељачки магнети? вирд, они су мени нпр најпожељнији.
Vala i jesu oni cheap mk sto ih stavljaju na btb , samo nesto muljaju , prde.. 
( ali skuplja varijatna Bart. je meni odlicna )

( ali skuplja varijatna Bart. je meni odlicna )
Ništa protiv tvoga mišljenja, ali ja na njima ne umem da namestim ton kakav mi treba.Stalker wrote:извини, што су бартолини сељачки магнети? вирд, они су мени нпр најпожељнији.
Svi naridnjaci do jednoga koji mi dolaze u studio imaju ibaneze sa bartolinijem (valjda je to neki standard ko Dalape harmonika) i samo se bas čuje u miksu.

MK i Custom bartolini ko skvojer i fendjer 

Свирао сам Педулу Баз (фретлес) са Бартовима у соупбар варијанти, ААА флејмд мејпл, ебони фингерборд, бруталнији фретлес тон нисам имао још прилике да чујем
није исти конфигјурејшн, али је исто барт, само замисли да је још мало присутнији него овај на снимку, ма хаос
није исти конфигјурејшн, али је исто барт, само замисли да је још мало присутнији него овај на снимку, ма хаос
Цена права ситница ?
Добар је.
Кад ће Ворвик ?
Остао си при Тамбу БО БН 5 ФЛ ?
Добар је.
Кад ће Ворвик ?
Остао си при Тамбу БО БН 5 ФЛ ?
чејнџ оф пленс, ако то уопште буде ворвик, биће корвета 5 и набуџићу јој рампу а магнети ће да буду у Тамб 5 позицији (твиковање). то је евентуално далека будућност додуше 

Фретлес ?
Чини ми се да сви кажу да је за фретлеса најбољи Тамб БО ?
Чини ми се да сви кажу да је за фретлеса најбољи Тамб БО ?
то кажу, ал заволео сам корвете јбг 

Stalker zasto ne bacis pogled na neki stariji warwick ? ( ispod 93 )iskoci po koji streamer jeftino , mislim jeftino u odnosu na nove W..I cini mi se da su dosta bolji