Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Prva je objasnila.Kako je dobra,strasno
Мени је она плава веома занимљива. Класучна Теле кобилица и магнет код кобилице, а код врата Џезмастеров магнет - много лепа комбинација. И плочица са контролама је окренута, то ми се такође веома допада, више волим да је прекидач на другом крају. Све то на офсет трупу... Перваз на врату и седефни блокови су ми стандардно бљак, али изузев тога - све друго је бонбоница.
kjul @Kristie, a sta je "pervaz"? da ni ja nisam ljubitelj sedefnih blockova a-la Gibson al ono, mada mi se na jazzmasterima i jos ponekim djitricama dopada kako izgledaju, meni je recimo matching headstock isto nekad bljak a nekad cool, u stvari iskreno najruznija boja za headstock mi je crna def
Перваз је бајндинг.
Мени су седефни блокови увек грозни, никад ми то није изгледало лепо.
Мени су седефни блокови увек грозни, никад ми то није изгледало лепо.
ako nista drugo mnogo je lepsi nego Ditto 
uh, super stvar.
I'm so buying this shite

uh, super stvar.
I'm so buying this shite
i ne moras da slusas onog lika iz TC kako 100 puta u toku demo-a izgovara "ditto looper" Terminatorskim glasomCortex wrote:ako nista drugo mnogo je lepsi nego Ditto

da brate, Tor ima stvarno uzasan glas 

hahahaha, kako me pecate sa analog dry-through-om
-
Hteo ja da okacim tamo u tredu, al svejedno.
lol ja taman skupljam kintu za luper, a ovo mi je prepolovilo cijenu oridzinal djemena...
i dojaja što je idiot friendly, tako da ćemo se lepo slagati ako se nadjemo, imal ga kod nas znal neko ili je ovo Coming soon neki
i dojaja što je idiot friendly, tako da ćemo se lepo slagati ako se nadjemo, imal ga kod nas znal neko ili je ovo Coming soon neki
nema ga na thomann-u tako da je cooming soon
- Guitar_thrill
- MF veteran
Kako ja ranije nisam znao da postoji ovaj model?
Valjda sam ignorisao tu modern player seriju....je l' neko probao ovu gitaru? To je otprilike gitara kakvu sam želeo da uzmem od kad sam imao onog skvajera custom II, sa p90...nikad bolji zvuk nisam imao... 

Mislim da je bila na temi, nisi pazljivo pratio.
Odlicna djitra, no ipak:
Kina u najboljem izdanju.

Odlicna djitra, no ipak:
Kina u najboljem izdanju.

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ne znam shto ne donose te nove serije Modern Player, mene bi zanimalo da probam onaj Marauder...., a ni ceo pawn shop nije prosao kod nas, samo dva modela '51 koji su kul i iz Japana su a oko 700e su oba!
Taj telac zvuci sjajno, avaj, na testovima sa neta koje rade radnje koje prodaju muzicku opremau.... sve zvuci sjajno...imajte to na umu.

Taj telac zvuci sjajno, avaj, na testovima sa neta koje rade radnje koje prodaju muzicku opremau.... sve zvuci sjajno...imajte to na umu.