Mali problemcic sa pojacalom :D
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
virtualstefan
Mali problemcic sa pojacalom :D
Pozdrav ljudi juce sam kupio novo pojacalo od 20w e sad ima jedan problem, pojacalo mi kada ukljucim distorziju malo susti dok ne pocnem da sviram, a na cleanu je sve uredu, zbog cega je to, bas me nervira?? I zasto mi gitara nema neki sustain, kad otrznem zicu npr E ocu neki power cord, kad zavrsis za trzanjem zvuk se i dalje cuje.??? pozdrav i hvala u napred

Re: Mali problemcic sa pojacalom :D
Koju gitaru sviras? Ako je jeftino pojacalo, sigurno ce svakako zujati sto je vise odvrnut gain. Posebno sa singl magnetima
A po pitanju sustaina... Opet, moze biti do gitare ili do tvoje tehnike sviranja
A po pitanju sustaina... Opet, moze biti do gitare ili do tvoje tehnike sviranja
-
virtualstefan
gitara mi je Schecter sgr series c-1, ajd zujanje moze i da prodje, ali me nervira sustain, ako je do gitare, kako se to moze ublaziti?? 
stavi krpu preko zica
Kako ocekujes da ce ton da utihne odmah nakon okidanja? Valjda je dobro sto drzi ton duze, ne?
-
virtualstefan
xD sad sam nemestio, nisam dobro uradio jedan acord, pa sam bio ubedjen da je do pojacala, ili gitare,
odo sad da przim 
ova tema je izvanredna, moze svakome da pomogne a visprenost mladog forumskog dosljaka je inspirisuca, molim te nastavi 
- mislim_stvarno
ja mislim da je ipak pobednik covek koji se javio da mu je gitara mrtva da se ne cuje nista, da bi se posle par strana predloga i nagadjanja sta bi moglo biti problem, on javio sa "e ljudi, volume pot je bio zavrnut"Cortex wrote:ova tema je izvanredna, moze svakome da pomogne a visprenost mladog forumskog dosljaka je inspirisuca, molim te nastavi![]()
inace, virtualstefane, nije ovo nista lose, ne mislimo nista lose, nadamo se da ces nastaviti da posecujes i ucestvujes u forumu.
Lolmislim_stvarno wrote:ja mislim da je ipak pobednik covek koji se javio da mu je gitara mrtva da se ne cuje nista, da bi se posle par strana predloga i nagadjanja sta bi moglo biti problem, on javio sa "e ljudi, volume pot je bio zavrnut"Cortex wrote:ova tema je izvanredna, moze svakome da pomogne a visprenost mladog forumskog dosljaka je inspirisuca, molim te nastavi![]()
![]()
Samo prži !!!