Guns 'n' Roses i Slash

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Post Reply
vAmpire

Guns 'n' Roses i Slash

Post by vAmpire » 13 Apr 2013, 14:58

Moze li mi neko reci razlog zbog kojeg je Slash posao iz Guns n Roses-a ? i da li je tacno da bi trebao mozda da se vrati tamo ? hvala :ziveli:

Gosa

Re: Guns 'n' Roses i Slash

Post by Gosa » 13 Apr 2013, 15:07

zbog Axl-a ! ?

vAmpire

Post by vAmpire » 13 Apr 2013, 15:10

Znam za to, ali preciznije sam mislio ako moze, sta se desilo pa je napustio ?

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 13 Apr 2013, 15:12

Sinoc sam bas pio pivo sa njim, i on vec posle treceg rece, "e matori, moram da palim, opet vezbam sa Akselom i ekipom." i ja kao "stani, sta to pricas covece?", i on se samo nasmejao i zapalio. Pitchka nije htela ni da plati svoj deo, i jos me je ostavio da visim i ne znam sta se desava... celo jutro ga cimam mobilnim, ali kreten me samo troluje...

kurtrose

Post by kurtrose » 14 Apr 2013, 00:35

Ukratko, Aksel je bio lik koji je umislio da je popio svu pamet ovog sveta i da ima veću kitu od svih članova benda, sa čim se, naravno, nisu slagali ostali članovi (pogotovo Sleš kao polu crnja), a i želeo je da rade neke mekše stvari (opet nesveno aludirajući na muškost) kao što su balade sa U.Y.I 1 i 2, a Sleš je želeo da naredni cd bude u stilu Apetita (dakle tvrđe). Mada tvrdim da je veličina polnog organa presudno uticala na raskol. Štaviše, mislim da je u osnovi to razlog raspada većine bendova, samo što muzičari (ljudi) toga nisu svesni jer se seksualne frustracije manifestuju na prikriven način. Recimo u snovima. Čitao sam da je Aksel imao snove gde ga Sleš juri tamnom bazukom da ga upuca. Za detaljno tumačenje snova preporučio bih Frojdaovu knjigu "Tumačenje snova".
Ali imaš mali milion članaka na netu o tome, kuckaj, guglaj, pa ćeš već sam naći na ono što bi trebalo da te zadovolji! Mislim o raskolu GnR-a. O Frojdu ima i više.
:ziveli:

vAmpire

Post by vAmpire » 14 Apr 2013, 02:07

Znaci sukob gledanja na stvari i muziku uopste, hvala :ziveli:

Post Reply