Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Nekakav tremolo stopper ili stabilizer je u pitanju, najverovatnije. Ljubisa/Trifun je poznat po kojekakvim skarabudzima od gitara. Vrlo popularan lik na ovoj temi.
- ToneChaser
Znaci da se ne interesujem na gitari?Tenji wrote:Nekakav tremolo stopper ili stabilizer je u pitanju, najverovatnije. Ljubisa/Trifun je poznat po kojekakvim skarabudzima od gitara. Vrlo popularan lik na ovoj temi.
Kako to mislis Ljubisa/Trifun?
Ko od njih dvojice prodaje gitaru, i cija je zapravo?
Da ne ispadne posle kupim, a juri me ovaj drugi, niej ni znao da mu je prodata.

Je l to drugar drugaru prodaje gitaru ili?
Ako je tako sigurno mozda zeli i da se ugradi koji procenat , sto mi daje mogucnost da malo oborim cenu

ToneChaser wrote:
Znaci da se ne interesujem na gitari?

Mislim da su oni jedna dusa a dva tela, or smth. Cini mi se da su se predstavljali kao tata i sin, ali koliko ih zapravo ima, niko ne moze sa sigurnoscu da tvrdi. Obrni okreni, lik je komedija u najmanju ruku koliko i oprema koju prodaje. Cak i da vidim nesto zanimljivo kod njega (a to ova gitara nije), zaobisao bih. My 2 cents.
- ToneChaser
Zasto mislis da je gitara losa?Tenji wrote:Mislim da su oni jedna dusa a dva tela, or smth. Cini mi se da su se predstavljali kao tata i sin, ali koliko ih zapravo ima, niko ne moze sa sigurnoscu da tvrdi. Obrni okreni, lik je komedija u najmanju ruku koliko i oprema koju prodaje. Cak i da vidim nesto zanimljivo kod njega (a to ova gitara nije), zaobisao bih. My 2 cents.
Zbog ovih stabilizatora ? Da li je on to naknadno cackao ili je to tako doslo?
- mislim_stvarno
Ja bih pre rekao obrnuto, tj split personalityTenji wrote:Mislim da su oni jedna dusa a dva tela,

Sumnjiv si mi, mnogo se praviš blesav.ToneChaser wrote: Kako to mislis Ljubisa/Trifun?
Da ne ispadne posle kupim, a juri me ovaj drugi, niej ni znao da mu je prodata.![]()

Ovakvo pitanje/zaključak ne može da postavi neko ko se juče prijavio. Ili si promenio username ili već dugo gledaš forum kao gost pa si se sada priključio i rešio da nas malo ložiš. Previše je "jesam muzičar - nisam muzičar" u tvom pristupu.
Samo još fali da pitaš "Koliko može da razvije..."
Ne ne, ne mislim da je gitara losa, nego mi nije zanimljiva, nisam se mozda bas najbolje izrazio.ToneChaser wrote:Zasto mislis da je gitara losa?

Moze biti i taj rad.mislim_stvarno wrote:Ja bih pre rekao obrnuto, tj split personalityTenji wrote:Mislim da su oni jedna dusa a dva tela

- ToneChaser
fattwang wrote:Sumnjiv si mi, mnogo se praviš blesav.ToneChaser wrote: Kako to mislis Ljubisa/Trifun?
Da ne ispadne posle kupim, a juri me ovaj drugi, niej ni znao da mu je prodata.![]()
![]()
Ovakvo pitanje/zaključak ne može da postavi neko ko se juče prijavio. Ili si promenio username ili već dugo gledaš forum kao gost pa si se sada priključio i rešio da nas malo ložiš. Previše je "jesam muzičar - nisam muzičar" u tvom pristupu.
Samo još fali da pitaš "Koliko može da razvije..."
Najvise mrzim kada ne prodaje robu direktno lice nego neko drugi, odmah mi to nesto sumnjivo, jednom sam nesto tako hteo da porucim i nikada vise....Hocu onaj sto prodaje da mi proda, da sa njim pricam, da idem kod njega a ne da mi se skrivaju i da im drugari prodaju, i da idem u necije tudje kuce, a posle ako nesto zapne taj se pravi lud a ti zapravo ne znas cije si kupio.
Ne znam da li imas iskustva sa kupovinama muzicke opreme, ali ljudi su spremni na svasta.
I ne bih bas da rizikujem tesko zaradjeni dinar. Sve sto mi je sumnjivo otpada, pa i da gresim dusu, ali bolje tako nego da me zeznu opet.
Taj rg je fabricki imao ugradjen trem stop .. tih godina su to stavljali. Mene brine da niko nije primetio oštećenje tremola kod gornje oštrice, fali dobro parče. Na trenutnom oglasu se to manje vidi ali na bivšim baš fali.
- ToneChaser
Nije to RG, covek je napisao da je 540P.
To je posebna serija....Mislim da je od nje i nastala JS serija posle.
Dobro da si primetio za to ostecenje, ja nisam, da napomenem to kada ga pozovem, ili da iskoristim to ostecenje (cak i ako je nebitno) za spustanje cene
Hvala !
To je posebna serija....Mislim da je od nje i nastala JS serija posle.
Dobro da si primetio za to ostecenje, ja nisam, da napomenem to kada ga pozovem, ili da iskoristim to ostecenje (cak i ako je nebitno) za spustanje cene

Hvala !

Power, Radius i Saber... ili 540P, 540R i 540S, od radiusa je nastala JS serija, Saber u nekom obliku postoji i dan danas a Power je dobio normalniji oblik kao legendarni 550 RG....
- ToneChaser
Ah da, znao sam pricu ali sam zaboravio....ApplePie wrote:Power, Radius i Saber... ili 540P, 540R i 540S, od radiusa je nastala JS serija, Saber u nekom obliku postoji i dan danas a Power je dobio normalniji oblik kao legendarni 550 RG....
A od cegaje nastao power?
Svi modeli te '87 godine su nastali na istom mestu, Hoshino USA. Svako je imao i gurao neki svoj projekat a ujedno saradjivao i sa drugima na njihovim projektima. Svi novi modeli su nastali kao moderna nadgradnje Rooadstara koji je veci imao previše varijanti. Baš o tom periodu nastanka RG, JEM, wizarda i Edge-a ima podosta tekstova napisanih od samih učesnika u stvaranju verovatno najuspešnijeg perioda u istoriji Ibaneza...