Epiphone 61 SG Special.
Sirok vrat, ali jako lep za sviranje, naviknes se za minut. Strava izrada, ono bash lepo su se potrudili oko ove djitre, P90tice rade vrh. Setap bi morao da se odradi dodushe, ali nisam primetio neke problematike u smislu da ne kotira, rastimava ili bilo shta slicno tome. Jedino mi se cini da D zica zujka, ali mozda kad bi se dotegao vrat i kad bi se sve lepo namestilo da bi bilo vrh. Zvukom shije i neke skuplje gitare, po meni jako lep SG za ispod 400jura. Ne secam se cene, ali tu negde 300 i neshto...
Gibson SG Special
drugaciji vrat od predhodne gitare, svirljiv ono sasvim okej, malko grebuckaju pragovi, ali ne alarmantno. Zvukom je vrlo blizu bilo kog SG-a kojeg sam probao. Sa vise srednjih od Les Paulova i jako lepom middle pozicijom. Kul gitarica, ne znam da li vredi tih para, ali svakako ko voli Gibson logo a nema love, ok je ovo, setapovana je bila bolje od epiphone-a, mekana za sviranje skroz. Sustejna na pretek.
yamaha Guitalele
Zamalo da kupim! Jebt, koliko lep zvuk za 8000dindzi izlazi iz ove male gitrice, skroz je lud trip svirati je ono moze da se sasvim lepo svira, iako je jako mala gitara, zvuci strava, bash nekako kao ukulele, ali ima sest zica (kapiram da jedan set zica moze dva puta da se koristi . Preporuka kome treb neshto za put, staje u kufer i jako je simpa instrument.
evo ovde neki kao snimak, uzivo je jos cistiji sound, ovde zvuci kutijasto dosta, ali cuje se otprilike kako zvuci.