Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Sada bar znaš odgovor na pitanje koliko treba imati gitara.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
uvek mozes kupiti jos jedan civiluk!fattwang wrote:Sada bar znaš odgovor na pitanje koliko treba imati gitara.

- Hillybilly
Yes, ja imam takav a i onaj ko civiluk za 6 gitara... I skupo sam ih platio tek sto su se pojavili kod nas u prodaji. Jedan mi je zena kupila u mitrosu i morala je da zove sefa radnje jer nisu hteli da joj prodaju!?nemanjavelimirovic wrote:uvek mozes kupiti jos jedan civiluk!
keith je dobar primer za "uvek moze gore" na vise nivoa 

menjao axis super sporta za heritage h150. i bash razmishljam, mislim da sam jedini u srbiji koji ima ove djitre i koji je toliko zaljubljen u njih.
najbolje gitare koje sam svirao, a uporedo sa njom sam svirao 50s custom shop reissue gibson les paula (p90, onaj stari trouglasti tail), i josh nekoliko custom shopova od 10+ hiljada eura. ova mala je pojela svaku.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Cestitke, samo bi ja skinuo gold hardver i stavo srebrni.

iskren da budem, ni ja se ne lozim na gold hardver, ali na ovoj mi lezi.. necesh mi verovati ja sam sanjao ovu gitaru u februaru.. bukvalno, toliko sam bio opsednut potragom za les paulom i smarao sam ceo ebay pa chak i forume za zamenu itd.. onda sam u jednom trenutku bash sanjao ovo chudo (ovakav finish i gold hardver - iako ga ne volim) iako sam verovao da necu moci da uzmem josh jednog heritage-a jer su toliki raritet.. kad ono medjutim. 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Uzivaj i napravi nam neki test da cujemo to chudo.HeatMan wrote:iskren da budem, ni ja se ne lozim na gold hardver, ali na ovoj mi lezi.. necesh mi verovati ja sam sanjao ovu gitaru u februaru.. bukvalno, toliko sam bio opsednut potragom za les paulom i smarao sam ceo ebay pa chak i forume za zamenu itd.. onda sam u jednom trenutku bash sanjao ovo chudo (ovakav finish i gold hardver - iako ga ne volim) iako sam verovao da necu moci da uzmem josh jednog heritage-a jer su toliki raritet.. kad ono medjutim.

bice vec danas iskorishcena u par pesama. 

- Dersu Uzala
Nisi, volimo i mi te 'kurave'.HeatMan wrote:...i bash razmishljam, mislim da sam jedini ................ koji je toliko zaljubljen u njih.

- Hillybilly
Dersu Uzala wrote:Nisi, volimo i mi te 'dame'.

- Dersu Uzala
Hillybilly wrote:Dersu Uzala wrote:Nisi, volimo i mi te 'dame'.
Ispricavam se i hvala.
https://soundcloud.com/aleksandar-sale-stanojkovic/heritage-h150-solo
heritage h150 bridge>great river pre>amplitube 3 (orange tiny terror)
evo da je chujete.. neshto od malopre.. parche pesme samo, poshto ne smem da kachim zbog izdavacha vishe cele snimke pesama.. (ali to je ova pesma ide sledeca u akustichnoj verziji)
heritage h150 bridge>great river pre>amplitube 3 (orange tiny terror)
evo da je chujete.. neshto od malopre.. parche pesme samo, poshto ne smem da kachim zbog izdavacha vishe cele snimke pesama.. (ali to je ova pesma ide sledeca u akustichnoj verziji)
- rockozaurus
Cestitke i od mene.Prelepa gitara!

Brate,gde rastu takve zene!?Moja bi zvala sefa unapred,da sklone sve iz radnje,da nema sta da se kupi...Hillybilly wrote:Yes, ja imam takav a i onaj ko civiluk za 6 gitara... I skupo sam ih platio tek sto su se pojavili kod nas u prodaji. Jedan mi je zena kupila u mitrosu i morala je da zove sefa radnje jer nisu hteli da joj prodaju!?nemanjavelimirovic wrote:uvek mozes kupiti jos jedan civiluk!