Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- mislim_stvarno
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
jedino sto aks prima evre, pa je ljudima nekad lakse tako nego da menjaju pare kad cekaju post express... (ne branim aks, retardi su koji nece da ti vrate pare nedelju dana posle prodaje, samo kazem)
- ToneChaser
Stvarno su aksovci idiJoti sa J!

Da kucnem u drvo, imam ok iskustva sa AKS-om. Rade sa evrima, ne sitničare oko pakovanja paketa - hteo sam da pošaljem ogromno pojačalo sa zvučnikom 15" post expresom, ali mi nisu prihvatili jer nije celo zapakovano u kutiju, koju uzgred nije bilo šanse da pronađem a da je tolikih dimenzija, dok kod AKS nije bilo frke, samo sam zaštitio lomljive delove i sve je isporučeno u najboljem redu. To što se čeka lova minimum 7 dana, jest njesra, al jbg...
jest malo kenjaju sa novcima, ali nikako ne 7 dana...ako mi je hića za novce , sednem na bajk i odem do njihove kancelarije po kintu...
To čekanje love kod AKS-a je sasvim logično. Ostali koji rade u dinarima po isporuci isplaćuju pare odmah sutradan i to sa svog "racuna". AKS mora da sačeka, pošto su u pitanju evri da baš ti isti evri stignu pa onda predaju kuriru pa dok on donese... Moze se skratiti tako što evre podignete u nekoj od centrala. Ako računam dan kad pošaljem, drugi dan je kad stigne, treći kad kurir tamo donese pare za slanje, četvrti kad oni pošalju ovamo, i ako sam sreće da mi isplate odmah kad stignu, znači pet dana minimum.
-
AKS je ostao jedini koji radi devizno koliko znam. Međutim, postali su više nego bezobrazni i neodgovorni.
Več drugi put mi stiže deo u dinarima za pošiljku sa deviznim otkupom. Prvi put sam mislio da primalac nije imao devize pa rekoh ajde, nema veze. Pre nekoliko dana mi stiže deo u devizama, ali nisam bio kod kuće pa je prijatelj primio. Ne samo to već mi je naplaćeno i nekih 60 dinara iako u otpremnici piše da sve troškove snosi primalac pa i tih +60 din. Ne budem lenj i žalim se. Briga me za 60 din., ali neću da niko pravi budalu od mene. Dečko donese te pare, ali ne meni već drugaru koji je i prvi put prmio novac. Međutim, dinari mi ostanu, ne dobijem devize uz obrazloženje "da nisam trebao da primim".
Oni devize prenose kao robu tako da su ranije predamnom otvarali koverat u koji je zapakovan novac na mestu prijema pošiljke. Sada to očigledno nije slučaj.
Jednom prilikom mi je stigla oštećena pošiljka koju nisam hteo da primim, a da li se pošiljalac naplatio nikada nisamn saznao, ali sumnjam.
Več drugi put mi stiže deo u dinarima za pošiljku sa deviznim otkupom. Prvi put sam mislio da primalac nije imao devize pa rekoh ajde, nema veze. Pre nekoliko dana mi stiže deo u devizama, ali nisam bio kod kuće pa je prijatelj primio. Ne samo to već mi je naplaćeno i nekih 60 dinara iako u otpremnici piše da sve troškove snosi primalac pa i tih +60 din. Ne budem lenj i žalim se. Briga me za 60 din., ali neću da niko pravi budalu od mene. Dečko donese te pare, ali ne meni već drugaru koji je i prvi put prmio novac. Međutim, dinari mi ostanu, ne dobijem devize uz obrazloženje "da nisam trebao da primim".
Oni devize prenose kao robu tako da su ranije predamnom otvarali koverat u koji je zapakovan novac na mestu prijema pošiljke. Sada to očigledno nije slučaj.
Jednom prilikom mi je stigla oštećena pošiljka koju nisam hteo da primim, a da li se pošiljalac naplatio nikada nisamn saznao, ali sumnjam.
meni su, dok sam bio u bgd, pokusali da naplate vec placenu postarinu, i to bez ikakvog racuna... kad sam pripretio da cu da im zovnem inspekciju, odmah su odustali.
Meni je AKS ubedljivo najbolji kurir, obrnuo sam brat bratu preko 100 nekakvih trgovina i nikad nisam imao problema..roba nikad polomljena, ostecena, lova stigne vrlo brzo(nekad cak i nerealno brzo)..treba voditi racuna da kad je nesto vrednije platite i osiguranje koje je 1% od vrednosti robe, ali ste onda sigurni da bar necete biti osteceni u krajnjoj liniji..sto se tice deviza/dinara..prodao sam prosle nedelje gitaru i na otpremnici je pisao iznos u eurima, u medjuvremenu me kupac zove i kaze da ce ipak platiti dinarima..kad mu je stigla gitara na adresu kurir AKS-a me je zvao i pitao da li da preda robu i uzme dinare i po kojem kursu zelim..svaka pohvala za AKS,
..ja njima zadovoljan,cenim da je u vecim gradovima mozda sve to sporije po pitanju love ali ne verujem ni da su drugi azurniji.

- rockozaurus
- alucard_earl
Jesi li pitao Trifunoljubisu za gitaru i kakvi su utisci?ToneChaser wrote:Stvarno su aksovci idiJoti sa J!![]()
![]()
- ToneChaser
Nisam jos uvek.alucard_earl wrote:Jesi li pitao Trifunoljubisu za gitaru i kakvi su utisci?ToneChaser wrote:Stvarno su aksovci idiJoti sa J!![]()
![]()
- ToneChaser
http://www.kupujemprodajem.com/Kramer-a ... d=22119075
Zasto je ovaj Kramer ovako jeftin? Je l ovo neka kopija ili neka najslabija serija ili sta vec?
I jos "American custom"
Zasto je ovaj Kramer ovako jeftin? Je l ovo neka kopija ili neka najslabija serija ili sta vec?
I jos "American custom"
Pazite ovu boles': http://www.kupujemprodajem.com/Vox-Ac-3 ... d=22121703
Čovek traži 450€
za potpuno praznu kutijetinu koja je nekada predstavljala gitarsko pojačalo!!! Pomozi bože.
Da je na njoj lično svirao Lenon, ne bi toliko vredela nekom kolekcionaru. Ljudi moji, zar stvarno ovi prodavci veruju da u Srbiji ima u toj meri glupih kupaca koji bi se upecali na kutiju od iverice sa logotipom: "Vox" za 450€?
....
Usput mudro traga za originalnim "nediranim" trafoima Vox-a Ac-30 i delovima: http://www.kupujemprodajem.com/Trazim-d ... d=22152531
Ne shvatam?!? Ako prodavac misli da ta VOX prazna kutijetina bez zvučnika vredi 450€ (realno, ne vredi ni 100€), baš me zanima koliko misli da vredi samo pojačalo sa sve originalnim vintage delovima i zvučnicima bez te kutije?!?
Samo da se pojavi još neki debil koji će prodavati "vintage" trzalice iz doba Elvisa za 100 i kusur € i to onima koji "znaju" o čemu se radi ...

Čovek traži 450€

Da je na njoj lično svirao Lenon, ne bi toliko vredela nekom kolekcionaru. Ljudi moji, zar stvarno ovi prodavci veruju da u Srbiji ima u toj meri glupih kupaca koji bi se upecali na kutiju od iverice sa logotipom: "Vox" za 450€?
....
Usput mudro traga za originalnim "nediranim" trafoima Vox-a Ac-30 i delovima: http://www.kupujemprodajem.com/Trazim-d ... d=22152531
Ne shvatam?!? Ako prodavac misli da ta VOX prazna kutijetina bez zvučnika vredi 450€ (realno, ne vredi ni 100€), baš me zanima koliko misli da vredi samo pojačalo sa sve originalnim vintage delovima i zvučnicima bez te kutije?!?
Samo da se pojavi još neki debil koji će prodavati "vintage" trzalice iz doba Elvisa za 100 i kusur € i to onima koji "znaju" o čemu se radi ...

Njih ima najviseTrzalica wrote: onima koji "znaju" o čemu se radi ...![]()

- mislim_stvarno
kakav specijalac.... nemam reči... a što se trzalica tiče, bio je onaj što je za tu cenu prodavao metalika trzalice sa koncerta...Trzalica wrote:Pazite ovu boles': http://www.kupujemprodajem.com/Vox-Ac-3 ... d=22121703
Čovek traži 450€![]()
za potpuno praznu kutijetinu koja je nekada predstavljala gitarsko pojačalo!!! Pomozi bože.
....
Samo da se pojavi još neki debil koji će prodavati "vintage" trzalice iz doba Elvisa za 100 i kusur € i to onima koji "znaju" o čemu se radi ...![]()