Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
Jes da su bile 9tke,ali prvi put sam se sreo sa ovim modelom,i malo je reci da sam odusevljen.Odlicna,odlicna gitara,nisam skoro probao nesto ovako svriljivo.

- Dersu Uzala
Ja bih rekao obe. A ne fali im nista. NIje to taj fazon.howyesno wrote:Konkretna gitara ili LP generalno? Šta joj fali?Na kraju krajeva, cak i bez tih ventila nije to bas oracki model
Aj' nemoj tako, radi dečkonja, mora se.Dersu Uzala wrote: 'ebo ga Bon Zhouvi.

Prelepe gitare. Zaljubljen sam od prvog pogleda (kao i u Backbone naraFski).
Ali složio bih se sa Usred Zalom - ne mora 4, ali bar 3 pota (2 vol i 1 tone) su mandatorna jbga.
Ipak ovo nisu gitare za ljudove kojima treba 1 pot i 1 HB od 25kOhm-a min.

-
+1guv'nor wrote: Ali složio bih se sa Savom
inace, odusevljava me kuchkanje oko onih otvora i prljanja. TGP'd

Jel se ljudi isto toliko tripuju oko f-holes?

Imao F-holes na Tele Thinline '72. i za 5 godina nikakav problem oko prljanja, a nije da je nisam svirao u svim mogucim uslovima.Kill surf city wrote:Jel se ljudi isto toliko tripuju oko f-holes?

Oh, moj Boze.guv'nor wrote:evo jedne friške
http://www.thegearpage.net/board/showth ... ?t=1264227

jebiga, delujem kao picajzla, al meni perut ume da pravi problem, pa moram redovno da cistim oko magneta itd (jer dok vezbam sviram sedeci, jel'te), zato su mi ove soundholes neprakticne
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pesma za tvoju perut!Trooper wrote:jebiga, delujem kao picajzla, al meni perut ume da pravi problem, pa moram redovno da cistim oko magneta itd (jer dok vezbam sviram sedeci, jel'te), zato su mi ove soundholes neprakticne

Na celavo friz na par meseci i ondak nema pjeruti
Kako nije, a Hetfield, Rhoads, Skolnick, Wylde, Schaffer itd. ?Ja bih rekao obe. A ne fali im nista. NIje to taj fazon.
Šta preporučuješ, a da nije delta wing?

- Dersu Uzala
@howyesno
Sorry promace mi tvoje pitanje. Ne preporucujem nista. Jer ne'am pojma kakavsicovek.com i statiodgovara.com. Tojes' preporucujem da sviras ono sto tebi pase i odjebes nacionalno i internacionalno (obaska internet) misljenje. Ne sviras bre ti za moju dusu nego za svoju prvenstveno. I obrnuto.
Nego da ne tupim, evo gotovo, na usviravanju je.
Ko od majke rodjena:

Ready to rumble:

Sorry promace mi tvoje pitanje. Ne preporucujem nista. Jer ne'am pojma kakavsicovek.com i statiodgovara.com. Tojes' preporucujem da sviras ono sto tebi pase i odjebes nacionalno i internacionalno (obaska internet) misljenje. Ne sviras bre ti za moju dusu nego za svoju prvenstveno. I obrnuto.
Nego da ne tupim, evo gotovo, na usviravanju je.
Ko od majke rodjena:

Ready to rumble:

- Dersu Uzala
Propustio sam ovo ranije, o Mojsije.Baba Slim wrote:...Svaki dan piti iz najboljih casa koje posedujes.

- Dersu Uzala
A na stradzi ti ne smeta? Sedi di si, ni za di si nisi.guv'nor wrote:Aj' nemoj tako, radi dečkonja, mora se.Dersu Uzala wrote: 'ebo ga Bon Zhouvi.![]()
Prelepe gitare. Zaljubljen sam od prvog pogleda (kao i u Backbone naraFski).
Ali složio bih se sa Usred Zalom - ne mora 4, ali bar 3 pota (2 vol i 1 tone) su mandatorna jbga.
Ipak ovo nisu gitare za ljudove kojima treba 1 pot i 1 HB od 25kOhm-a min.(ono, gubi se dosta kombinacija na lowish gain-u)

Btw, mogo bi' sad ovde traktat da napisem, ali prvo, sve vec ima na netu, drugo, individualno je. Naucis. Easy peasy Japaneasy.

Hebote kako je dobra!Dersu Uzala wrote:

Da samo nes proverim, ova i onaj "hvatac snova", je l to isti lik radi, Skala?
- Dersu Uzala
Yup. 'Hvatac snova' doduse nije odavno u produkciji a sve su izvezene za Nippon anyway.Avlijaner wrote: Da samo nes proverim, ova i onaj "hvatac snova", je l to isti lik radi, Skala?
- Dersu Uzala
Evo kako to u stvari izgleda:MUzzY wrote:Ne znam zasto al' sve mi se vise i vise dopadaju ove ljubicanstvene boje na gitariDersu Uzala wrote:

Carry on.